reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)

jak dobrze,ze weekend juz minal :-D:-Dprzezylam;-)nawal gosci to i przygotowan masa ale bylo b milo. Dziobka umoczylam delikatnie tylko w 2 kieliszkach wina:blink:
marta-cos ostatnio sie zgrywamy;-)My tez wczoraj wyladowalismy z najmlodsza latorosla na pogotowiu:szok::zawstydzona/y:na szczescie wszystko juz jest wporzadeczku. Zdrowka dla Was:tak:
lubiczanko-dobre buty to podstawa do biegania i dobrze,ze sobie odpuscilas na razie,nie ma co ryzykowac:tak: a zumba podobo super sprawa;-)A jak Dawida noga boli go jeszcze??
Margaritta-super,ze imprezka sie udala;-) Wszystkiego naj dla Nikusi:-)
AsienkoR-no to przeboje z pralka od rana :baffled:
Tichonku-uuuuuu to sie maz popisal,ja tez nie mialabym nic przeciwko zjedzeniu obiadu na miescie:-D Oby nastepnym razem wyzbieral sie na czas;-)

Gastone-no ma twoj Max wyobraznie;-)dobrze,ze przynajmniej juz wie, ze musi wiecej jesc- jedno jablko wiecej:laugh2::laugh2:

reklama
Margaritta wszystkiego najlepszego dla Nikusi:)
Lubiczanko bylam na miescie i wlasciwie nic nie kupilam...tylko fajne swieczki w pennym w ksztalcie serca...chyba kupie jutro jakies winko,zapale swieczki...i tyle..pomyslu jako takiego brak:-p...aaa kartke walentynkowa zakupilam:-D

taaaa dieta.....rano tylko:sorry2::baffled:...

nie mialam neta dzis przez pol dnia...ale juz mam na szczescie;-)

Bry
Margaritta dla Nikolki sto lat
Marcysiu zdrówka dla młodego
Marta i dla Ciebie też

Fachowiec oczywiście się nie zjawił, landlord też się nie pokazał:no::confused2::baffled:, chyba czuje, co się święci, a sterta prania rośnie....

Ania dzisiaj wstała o 7.30, poszalała sobie a ja dosypiałam:-p

Margaritto wszystkigo najslodszego dla Nikoli
MartaF Marcysiu zdrowka
Gastone dostalas oststnio moje priv-y???
Lubiczanko dobrze ze przerwe zrobilas,i oby zmiana obuwia pomogla.A ta Zumba jak wyglada na kinekccie-chodzi mi o to czy szybko tam trzeba sie ruszac, bo widzialam raz cwiczenia i jak dla mnie byly takie sobie nie wiem za czesto przerwy byly.

Znikam wode na kawe wstawic bo o 10 kolezanka Olivy przychodzi z mamá( wiec sie troche dziewuszki pobawiá)- bo moja juz narzeka ze nie ma sie z kim bawic:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry