reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam się:-)
Coś nie pospałam dziś,tak wiało w nocy,tak świszczało,ze nawet mój maly mops,którego nawet ząbkowanie nie rusza kręcił się,popłakiwał:sorry:Ale nic to,raz,nie zawsze;-)Za to humor mi się z lekka porawił bo wreszcie waga ruszyła w dół i cały 1 kg.spadł:tak:
Marcysia ałaaaa!Ale musiało to bolec:szok:Bidulek,ale tak to czasem bywa w ferworze zabawy:sorry:Na szczęście wszystko się dobrze skończyło:tak:
Ewelcia dla Twojego łobuziaka samych słodkich chwil w życiu:-)

HappyBirthdayGIF3.gif

Hejka
My na walentynki przy świecach zjedlismy kolacyjkę z winkiem i było baaardzo miło.:-)
A dzisiaj ma lenia i nic mi się nie chce, ale muszę zrobić zakupki aby cos na jutro przygotować, może na pączki się skuszę i pewnie faworki jak zawsze zrobie.

Marcysia biedaczek
Asienka_r i jak tam sprawa z pralką
Sylcia Gratulacje
Ewelcia Buziaki dla Szymka
happy_birthday_elmo.gif

Miłego

Ostatnia edycja:
Hejoo, melduję się że dziś jestem w domku. Wzięłam wolne w pracy..
Oponki chyba dziś zrobię, póki w miarę dobrze się czuję, bo jutro homo-niewiadomo :zawstydzona/y:

Jak odpocznę to wieczorkiem Was "nadrobię":tak:

Ewelcia, moc buziaków dla Syneczka.

Bry

Dla Szymcia wszystkiego najlepszego

AsienkoM nie zjawiła się małpa jedna:no:, landlord dwa razy do niego dzwonił, mówił, że po pracy przyjdzie, ale go nie było

A ja mam dzisiaj pierwsze wyjście sama, bez M i Ani od nie wiem jakiego czasu:cool2:, jedziemy z nauczycielami i dyrektorem na kręgle w ramach zakończenia semestru:cool2::-p

Dobrego dzionka

Hej Wam
a ja się wycwaniłam...wszystkim kupiłam bomboniery w kształcie serducha,J dodatkowo czekoladę z bakaliami 400gr,a sama powiedziałam,że nie chcę ani słodkości,ani kwiatów i...dzieci zrobiły mi przepiekne laurki,a J wieczorkiem domowe spa-od kąpieli w pianie zaczynając,przez maseczke(sam wybrał i kupił:szok:)po masaż stóp i całej reszty....No baaaaajka:tak::-D
Marcysiu-łooooo matko-się Mały nacierpiał:sorry2:
AsieńkoR-ale sobie jaja robią z tą pralką:wściekła/y:a wypadzik-super-zazdroszczę:tak:
Kamciu-no proszę jak chlopaki rozpieszczają swoją Kobitkę;)
Ewelcia-Szymowi terminatorowi
images
wszystkiego co naj!!!
i pędzę,bo zumba czeka;)Miłego dnia Wam

reklama
Witam

U nas znowu chorobowo,najgorsze,że Jeremek chyba też załapał wirusy bo ciężko mu się oddycha.I w zasadzie nie wiem jak mu pomóc,odciągamy fridą,nasosal i maśc majerankowa...no bo co takiemu maluchowi jeszcze zapodac.Calpol niby jest od 2 miesiąca życia,albo od 3kg...czyli podaję mu maleńkie ilości bo jest strasznie płaczliwy,ale nocka na szczęście była ok.Starszaki też zasmarkane,ja również,M też słabo się czuje,ale oczywiście w pracy jest.
Jak się do jutra pogorszy to lekarz,szkoda,że dalej czekamy na GP karty :confused2:

Ewelcia TurboSzymonowi Sto Latek!!!

Margaritta dla Nicoli spóźnione życzonka urodzinowe.

Marcysiu ałc ałc to musiało naprawdę bolec :-( Dobrze,że wsio ok z klejnocikami.

AsieńkoR szybkiej naprawy praleczki.Baw się dobrze na wyjściówce.

Noooo do nas jutro landlord zawita,może przyprowadzi tego zaginionego hydraulika :szok::-D

Ja wczoraj niestety dałam ciała z Walentynkami,bo dzieci chore i nie miałam jak wyskoczyc do sklepu po coś...ale M zrobił mi własnoręcznie śliczną karteczkę :-)

Barmanko bedę miała jeszcze jedno pytanie odnośnie jazdy do Pl,ale to na odpowiednim wątku.
Nabieraj sił :tak:

Kamcia jak opieka nad maluszkiem? Zaraziłaś się dzidziusiem??;-):-D

Lubiczanko ta przerwa to taka Mid-Term przerwa,to raczej takie mini ferie.
Proszę ucałuj Dagmarkę od Antosia na Walentynki,wczoraj się załamał jak usłyszał,że jest dzień zakochanych i nie może się spotkac z dziewczyną. :sorry:;-)

lecę bo młody już postękuje...kurcze chciałam go posmarowac na noc jakimś mazidłem by mu się lepiej oddychało,ale pulmex baby jest od 6 miesiąca :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry