reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Biola buuuu...Oni się tak tu bronią przed przepisywaniem mleka,że szok!Moja znajoma też miała taki problem,GP nie stwierdził alergii,mały miał skazę białkową,którą stwierdził polski lekarz.Ona poszła do GP i pokazała diagnozę a ten jej,że nie on stwierdził tę skazę i mleka nie przepisze bo dla niego to "tylko" egzema:eek:Więc ona usiadła w jego gabinecie i powiedziała,że nie wyjdzie aż nie dostanie recepty na mleko:-DI dał jej:tak:Do dziś dnia dostaje mleko w aptece na receptę,za darmo:tak:Musisz po prostu truc swojemu GP doopę,może przepisze,powodzenia:sorry:
Acha,Lubiczanko zapomniałam wcześniej...Nie,nie mierzyłam się ani przed dietą,ani teraz:no:
Młody śpi,idę coś porobic:tak:

Oj proszę-zostawić ,to szaleją...a jak waruję przy kompie to ciiiisza;)
Margaritta-no nic mi do głowy nie przychodzi-ale to znak,że wrócimy;))))Tak sie mówi,że jesli w jakimś miejscu się czegoś zapomni to się tam wróci;)))Chybaże Wy nam pierwsi przywieziecie:tak:no widzę,że parada jak ta lala bedzie u Was:))))
Tichonek-ale i tak nawet nie mierząc się po ciuszkach widzisz,że cm poleciały:)))))
Biola-zapytaj Marty jak się recepty na mleczko dorobiła-walczyła jak lwica;))))
Anineczko-no masz ci los:(((( Buziak obu chłopakom-tak na zdrówko,a i Mattowi tez(a co),że się nie dał:))))
Przez Was już któryś odcinek Mki ogladałam...Ja generalnie antytasiemcowa jestem,ale w pl jeszcze się to oglądało,to i teraz zerkam-zwłaszcza jak J zajety;)))

ale miałam maraton...ufff.
Lekarz stwierdził zajęcie infekcją lewe ucho i ma antybiotyk,naczekałam się jak głupia,no i w międzyczasie zadzwonili z przedszkola,że Matt ma rozwolnienie i żeby przyjechac po niego...jak nie urok to sraczka i to dosłownie..
tak więc do końca tygodnia wszyscy zostają w domu:baffled:
dopiero udało mi się zupkę wstawic i jeszcze pizzę muszę zrobic,chciałam jeszcze karpatkę ale nie wiem czy zdążę...

Biola a może spróbuj to mleko kozie?

cos co czytałam wczoraj:
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/glupi-zart-i-zaczal-sie-problem-57517/

Ostatnia edycja:
reklama
Anineczko sprobuje narazie z jogurtami a tak swoja droga w dunnsie sa jogurty z koziego mleka ale czy takie male dziecko moze je jesc?jak ja nir cierpie nic nie wiedziec jestem taka zzielona w tym temacie ze szok:(mamy alergokow poradzcie co moge mu podawac co moge tutaj dostac ,jakie kaszki bez mleka:(?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry