reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko czytałam to wczoraj i dziś też podczytuję:tak:Faktycznie głupi żart:sorry2:
Ale masz "wesoło" w domu:sorry2:Oby to jakaś jelitówka się nie okazała,tfu,tfu!
Biola a nie kupujesz polskich kaszek?Ja tylko takie Mattowi daję bo mu nie podeszły tutejsze:sorry2:Nestle i Bobovita ma kaszki bezmleczne:tak:Ja takie kupuję,ryżowe bądź kukurydziane i robię na Aptamilu:tak:
Oj,jakiś smród mi się pod nogami kręci i to dosłownie,idę przebrac:sorry2:

]

Powiedzcie mi jeszcze, bo wyczytałam, że każdy landlord lub agencja mają obowiązek zgłaszać każdą umowę do PRTB jeśli nie zgłoszą to za samo to mogą dostać karę, słyszałyście o tym?
jeśli tak to czy Ty jako wynajmujący dostajesz jakieś potwierdzenie z nadanym numerem? (taką informację znalazłam na necie)
bo jeśli tak to my nic nie dostaliśmy i za samo to koleś ma pozamiatane i po prostumu mówię, że nie zgłosił, jak chce, żeby sie o tym nie dowiedzieli to my sie wyprowadzamy a on siedzi cicho i oddaje kaucję no i po problemie, tylko nie wiem czy tak jest na pewno
powinien landlord zglosic do PRTB a potem do domu przychodzi wlasnie kartaka z numerem rejestracji czy jakos tak...my mamy ten list z PRTB...i na poprzedniej chacie tez mielismy:)

Anineczko zdrowka zycze::)biedny Jeremiaszek-jego najbardziej mi szkoda,bo taka kruszynka mala.
Biola ale lipa z tym mlekiem,ze nie przepisal Ci GP:baffled:

Margaritta ja dopiero wczoraj zauwazylam zmiane avatarku;-)....no przyznaj sie co Greg bedzie pchal?:-D
Kamcia powodzenia w ujerzdzaniu konia;-)
:-D

co ja jeszczse chcialam????
Kurde mam @ od wczoraj,czuje sie jak pijana...glowa mnie boli..Szym daje czadu,zreszta jak zwykle..wlasnie cos kombinuje:baffled:..a nie dawno usiadlam a on sie zajal zabawkami wreszcie..ale co 5min mu wystraczy...zregenerowal sily i dalej szaqleje:baffled:

aaa niezly kawal z tymi blizniaczkami...tylko nie wiem czy ta kobitka mowi prawde czy tylko wkreca wszytsko

AsienkoR nie wiedzialam ze chodza sluchy ze Kinga z Piotrkiem tez moze sie rozejda:-D...ja jeszcze "barwy szczescia"lubie i "Pirwsza Milosc"..ale nie zawszze mam czas zeby usiasc i bejrzec,potem na necie "pierwsza milosc"nadrabiam;-)

]

AsienkoR nie wiedzialam ze chodza sluchy ze Kinga z Piotrkiem tez moze sie rozejda:-D...ja jeszcze "barwy szczescia"lubie i "Pirwsza Milosc"..ale nie zawszze mam czas zeby usiasc i bejrzec,potem na necie "pierwsza milosc"nadrabiam;-)

No w poniedziałek Kinga powiedziała, że to koniec, że ona już nie umie zaufać i Piotrek miał się pakować, żegnał się z Lenką

Obejrzałam powtórkę,ładne jaja :rofl2:

Młody leży i normalnie jakbym dziecka nie miała,zastanawiam się czy go to gardziołko boli,bo nie jest ani marudny ani płaczliwy.Szok.
Co chwilę chodzę do niego i sprawdzam czy oddycha,bo cichutko tam strasznie.

Anineczko zdróweczka dużo dla Was.
My wrócilismy ze spacerku i z kawulki od kolezanki.:tak:Fajniutka dzis pogoda,az sie miło spacerowało.
Dobra zmykam obiadzik zjesc.

zaraz wyjdę z siebie i stanę obok-ostatnie pół godziny w moim domu-Młody wylał cały kubeczek soczku na stół-pilota,książkę itp.potem poszedł skruszony do Reksia"na żale"i tam mi calusieńki proszek do prania wyrzucił na podłogę,do pralki i do żarełka Reksia(nie do miski-do worka z karmą)...Ja się zajęłam tym,a on wszystko z jednej szuflady na podłogę w kuchni wyrzucił i płyn do okien wyczaił-więc kuchnia wypsikana:angry:Noż krew mnie jaśnista zaraz zaleje:baffled:

Lubiczanko kochana,wdech i wydech...słodko to brzmi,wiem,wiem nie jest Ci do śmiechu...a szufladka w kuchni z mazakami zamknięta?:sorry2:
A Reksio będzie puszcza bańki przy jedzeniu karmy :blink:

No nie nerwuj się na Twixika,no ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry