Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Faktycznie głupi żart
Oby to jakaś jelitówka się nie okazała,tfu,tfu!
Nestle i Bobovita ma kaszki bezmleczne
Ja takie kupuję,ryżowe bądź kukurydziane i robię na Aptamilu

powinien landlord zglosic do PRTB a potem do domu przychodzi wlasnie kartaka z numerem rejestracji czy jakos tak...my mamy ten list z PRTB...i na poprzedniej chacie tez mielismyPowiedzcie mi jeszcze, bo wyczytałam, że każdy landlord lub agencja mają obowiązek zgłaszać każdą umowę do PRTB jeśli nie zgłoszą to za samo to mogą dostać karę, słyszałyście o tym?
jeśli tak to czy Ty jako wynajmujący dostajesz jakieś potwierdzenie z nadanym numerem? (taką informację znalazłam na necie)
bo jeśli tak to my nic nie dostaliśmy i za samo to koleś ma pozamiatane i po prostumu mówię, że nie zgłosił, jak chce, żeby sie o tym nie dowiedzieli to my sie wyprowadzamy a on siedzi cicho i oddaje kaucję no i po problemie, tylko nie wiem czy tak jest na pewno

..a nie dawno usiadlam a on sie zajal zabawkami wreszcie..ale co 5min mu wystraczy...zregenerowal sily i dalej szaqleje
...ja jeszcze "barwy szczescia"lubie i "Pirwsza Milosc"..ale nie zawszze mam czas zeby usiasc i bejrzec,potem na necie "pierwsza milosc"nadrabiam;-)]
AsienkoR nie wiedzialam ze chodza sluchy ze Kinga z Piotrkiem tez moze sie rozejda...ja jeszcze "barwy szczescia"lubie i "Pirwsza Milosc"..ale nie zawszze mam czas zeby usiasc i bejrzec,potem na necie "pierwsza milosc"nadrabiam;-)
Noż krew mnie jaśnista zaraz zaleje