reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Jazda konna udana, trochę otarć na rękach:/
Tichonku super fota:)
Anieczko zdrówka!!
Barmanko oby już tylko lepiej...
A ja znów jak mam @ to energia mnie łapie na sprzątanie, dziś pierogi zrobiłam hihi ,ale fakt czasem jestem jak dętka:/
Pora na YCD miłego wieczorku

Biola, wlasnie te polskie kaszki mialam na mysli, te same co Tichonkowa. Co do podawania soi malym chlopcom, to kochana skontaktuj sie z Misia (niestety dawno juz tu nie pisala, ale mysle ze priv spokojnie mozesz wyslac), ona jest obcykana w tym temacie

Ostatnia edycja:
Dzieki barmanko poczytalam troszke o tym mleku sojowym i sa sprzeczne opinie,czyte negatywne sa oparte dowodami?wiem ze czasamim mleko sojowe uczula ale czy taka formula dla niemowlakow az tak moze byc nie zdrowa?kurna juz nic niepwenosci jest i cholerka niewiem co mam zrobic,jest jeszcze jedno mleko w sprzedazy z firmy chyba sma nietoleracja laktozy,czy moz takie kupic i sprobowac nikosiowi podawac,juz sama niewiem co robic jestem zalamana od 3dni nic nie robie tylko czytam i metlik mam w glowie.a glupia dr nie chce mi dac recepte na mleko:(boje sie ze jak maly naprawde ma alergie na mleko to jezeli odpuszcze to zamieni sie w cos gorszego.kolo mnie mam 3przypadki a nawet 4 dzieci alergicznych 3mamy nie trzymaly sie scisle diety czyli ok ogramiczyly mleko i przetwory ale czasami dzieci jadly wafelk ciasta czy nawet lody i co jeden 7lat ma nadal skaze,drugi 4 lata astme a trzeci ma taka alergi ze jest chodzacym jednym strupkiem,no i 4 chlopiec mama trzumala sie bbbb scisle dietu i dziecko ma prawie 3lata i wychodzi z alergi:)ja wie ze to akurat moze buc zbieg okolicznosci ale moze cos w tym jest.
Mam pyt czy mozna zrobic takiemu malemu dziecku testy np z krwi?bede niedlugo w pl i pierwsze co to wizyta u alergologa;(ach biedne te moje dzieci :(
Wiecie jakie ja mam wyrzuty sumienia bo zjadlam pare lodow w ciazy a nie jedna osoba mi mowila zeby tego nie robic;(czy to moze byc powodem ze maly teraz ma alergie miewiem ale naprawde tych lodow bylo tylko troche;(
Ach ide na spotkanko z kolezanka bo leb mi sie lansuje

Ostatnia edycja:
Bry
Biolu ja w ciąży lody jadłam na kilogramy:-p:cool2: i Ania nie ma nietolerancji laktozy, więc to pewnie nie od tego. Spokojnie, skaza czasem wychodzi nie od razu, prawda Barmanko. Takim małym dzieciaczkom nie robi się testów z krwi.
Lubiczanko a Ty co zabiegana??? że tak króciutko piszesz

My wstałyśmy przed 8, już poprasowałam, ale jeszcze w piżamach chodzimy:-p

Dobrego dzionka

Asieńko-o proszę-nie ma to jak prasowanko od rana;)))Aaaaa nie-nie zabiegana...tak mnie łapie choróbsko(sezon wiosenny:/)i wszystko mnie łamie...i siły nie mam-ale nabieram;)))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry