reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny ale słodkości dzisiaj serwujecie, a mnie język wisi do podłogi, może się zmobilizuję i coś jutro zrobię dobrego... może karpatkę vel góralkę ??? zobaczymy jeszcze czy mi się w końcu zachce :-D

cały dzień mi jakoś przez palce przeleciał, strasznie mnie mdliło dzisiaj i zupełny brak mobilizacji przez to:dry: liczę, że jutro będzie lepiej :)

uciekam chyba do spania :) miłej nocki

reklama
hello

Ja tu teraz moge zaglądać jak mąż opuści kompa, bo od czasu jak nabył inne auto ciągle w necie coś studiuje...

Ewelcia - ja sie czuję b. dobrze, owszem momentami troszkę ciężko (10kg na plusie), ale to normalne. Maluszek się obrócił "do wyjścia", więc zaraz moje żeberka to odczują. Pewnie trochę wtedy ponarzekam, a potem mi będzie tego brakować.
Jeszcze chwilka i trzeba będzie wszystko dla malucha poprać i popakować.

Lubiczanka - piesio przesłodki, my nasza sunię ostrzygliśmy i znów wygląda jak szczeniaczek i energia ja roznosi, za to właśnie kocham foxterriery.

Dobrej nocki i dużo zdrówka wszystkim życzę.

anineczko ta góralka to karpatka tak?? jak nakładasz ciasto na blache to przejedz delikatnie łyżką zeby nie było równe a jak skończysz piec to na 5 minut uchyl tylko troszeczke piekarnik bo jak całkiem otworzysz to opadnie:tak:

Witam
Marta-spać nie możesz?;)))
Katrina-my jesteśmy fanami wszystkich psów...No pokraki jak cziułała odpadają;)))Spakowana już do szpitala?
Baby-zapraszam-u mnie jeszcze babeczki zostały...Ale dziś mam plana na pyszności-już mi ślinka cieknie;)))
Margaritta-miłego paradowania:)))
i wszystkim Wam miłego dnia-oby prognozy się nie sprawdziły,nie padało i każda mogła pójść na paradę;)))

lubiczanka jak zwykle nie moge:baffled:ale o tyle dobrze ze dzisiaj wolne to jakos mi łatwiej sie wstało:tak:idziesz na parade??

Witam:-)
Biola z tego co wiem to o 12:00:tak:Zawsze o tej porze jest:tak:
A mój P ma "trzy dni" wolnego:dry:A dzis musi iśc na 2 godziny do pracy:sorry2:
Wszystkim życzę zielonego i miłego dzionka:-)

stpatricksgreatday.gif

hej!
Lubiczanko Ty co rusz robisz jakies pysznosci;-)..ale u ciebie ma kto jesc...mnie tez korci zeby sprobowac nowych rzeczy,ale po co szczuc wilka lasem?
Katrina super ze samopoczucie dobre...tak trzymaj:)
a propo ciast,ja nigdy zaraz po wylaczeniu piekarnika nie wyciagam z niego ciasta,zawsze zostawiam jeszcze na 2min w piekarniku zamknietym,a potem otwieram delikatnie na jakis czas...i dopiero potem wyjmuje

reklama
Bry
Wczoraj zrobiłam gar bigosu, teraz rosołek się gotuje. Niedawno aż ciemno się zrobiło tak lało, a teraz piękne słoneczko świeci. Zobaczymy, co wyjdzie z naszej parady, no i w sumie jest piknik rodzinny, mieliśmy iść, żeby Ania się wyskakała, ale się okaże

Hmm, jak to dziwnie być w sobotę w domu:):):-p:cool2:

Katrina dobrze, że samopoczucie dobre, już niedługo...

Do góry