reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

pogoda w kratkę,tak więc odpuścimy sobie paradę,zresztą z młodym wózkiem się nigdzie nie przecisnę.

Marta,ale żeby miało co opaść musi najpierw wyrosnąć :cool2:
Nie pierwszy raz robię karpatkę,ale zazwyczaj tą o oryginalnej nazwie,ta góralka to jakaś podróba :sorry2:

chłopaki mają dziś dzień słodyczy,tak więc już siedzą z cukierkami w buziach.

Happy St.Patrick Day kochane :-)

witajcie sobotnio (przed paradowo)

Lubiczanka - tego pieska kupił mój wtedy "chłopak", obecny mąż, taki Jemu się marzył, jak ja przyniósł, to była małą kruszynką, która mieściła się na dłoni. Niedługo skończy 7 lat.

Do szpitala jeszcze nie jestem spakowana, ale juz prawie wszystko mam. Z praniem ciuszków jeszcze troszkę sie wstrzymuję, bo jeszcze trochę czasu mam.

My tez u Nas na Parde nie poszliśmy,M odpoczywa po całym tyg.pracy.Deszcz pada.Pozniej moze sie wybierzemy do Centrum upatrzyłam fajne spodnie dla małego w name it.:-)
Katrina coraz bliżej rozwiązania.:tak:

A my dzis calutki dzien w domku odpoczywamy.Obejrzeliśmy z mężowskim foto prezentacje z naszego wesela:-).Fajniutko tak po wspominać.
Katrina bedzie dobrze i za niedługo bedziesz tulić maleństwo.

Witam
hmmm-zasmarczona,bez głosu-to ja:sorry2:Oczy mi łzawią i nie mogę przełykać.e tammm:((((
ale,ale
na paradzie bylismy-i powiem szczerze,że jeszcze nigdy mi się tak nie podobała jak w tym roku:))))mój Dawidek(Marty Damian też)byli zielonymi groszkami:))))Uśmiałam się z ich przebrań:))))I w ogóle było tak ładnie-Danielowi buzia z wrażenia się nie zamykała;).Zaliczylismy obowiązkowe zielone włoskie lody(które zawsze tu robią w st.Patrick'a).Potem do domku,gości mieliśmy(nie w komplecie co prawda,ale lepszy rydz niz nic:tak:)a wieczorkiem do wesołego miasteczka brykneliśmy:))))Daniel poryczał się na karuzeli po dwóch okrążeniach,ale wata cukrowa zrobiła na nim wrażenie:)I ot-st.Patrick day nam minął:)))
Marta-i dotarłaś na tę paradę?A gdzie i kiedy Damian z szeregów zniknął?
Anineczko-dałabyś radę-my z double się przeciskalismy i z Dadzią obok:tak:
Ewelcia-ja mam juz całe stado przepisów do wypróbowania-te najlepsze spisuję,a te,które mi do gustu nie przypadną kasuję z pamięci;)))
Katrina-no jeszcze tylko "chwilka" w dwupaku Ci została;)
Baby-i co tam-skusiłaś się na coś słodkiego?
Barmanka-były truskawy ze śmietanką u Ciebie?
A ja tak zamykając 2miesiąc dietkowania komentuję-skończyłam na -25kg i 17cm w pasie mniej...jeszcze tylko ze 3kg i koniec:)))
No,a teraz czas się ubierać-miłej niedzieli Wam(nie wiem jak tam Wasze prognozy,ale u nas zapowiada sie słoneczna pogoda-i takiej i Wam zyczę;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry