didi
Fanka BB :)
Witajcie
Misia..udanego pobytu w PL

Misia..udanego pobytu w PL
daj melaj czas kilka dni a jak nie to moze ja wygoncie My tak Alberta wygonilismy wieczornym bzz bzzz no i na 2 dzien juz byl z nami .hehe tydzien przed terminem..Witajcie Dziewczyny!
A ja nadal czekam na moją Emilke i nic:-( Babcia już dziś dotarła z PL a jej się coś nie śpieszy;-)No cóz może na weekendzie;-)?
Moi rodzice tez beda u mnie tez tydzien przed teminem.hmm.tylko wlasnie czy mloda posiedzi bo z niej to taka mala wiercipietka niecierpliwa...ale lepiej niech siedzi i czeka...
Monia - a Emilka to czekala pewnie na babcie, wiec daj jej jeszcze chwilke, wlasciwie to chyba lepiej ze mamcia bedzie z Tobą w czasie porodu nie?
Moja mamcia tez przylatuje tydzien przed terminem hihihi ciekawe tylko czy Nikoś poczeka????![]()

! Od wczoraj jest z nami moja teściowa, a moja mama przylatuje dopiero 20 marca, mam nadzieje że mała nie zechce czekać w moim brzuszku na drugą babcie:-)! Pogoda dziś nie najgorsza więc trzeba będzie wybrać się na dłuższy spacerek, a jak to nie poskutkuje to pomyślimy wieczorkiem o innych metodach "wypędzania" Emilki
...przy trzecim staralam sie robic wszystko byleby nie przenosic, oczywiscie w granicach rozsadku. Od 38 tc pilam herbatke z lisci malin (ponoc pomaga), chodzilam na dluuuugie spacery, o myciu okien i podlug nie wspomne uff...w noc przed terminem zdecydowalam sie na ostateczny krok wypedzenia Nica a mianowanie zaprosilam meza do lozka;-)...nad ranem zaczely sie skorcze i kilka godzin pozniej maluch byl juz z nami :-) ...Urodzilam w dzien terminu