anineczka napewno uda ci sie zdac prawko, bede trzymala kciuki, wiem jaki to stres!
ewelcia mysle, ze z czasem zapomnisz o tej zlej stronie porodu, wiekszosc z Nas miala jakies problemy i chyba nie ma kobiety, ktora powie, ze miala lekki porod
Obys jak najszybciej mogla powiedziec "no...mialam w sumie ciezki porod, ale juz nie pamietam tego bolu i nerwow,wazne, ze mam dzidziusia". To najwazniejsze!Ze jestescie w domu, cali, zdrowi i szczesliwi!!!!!!
ewelcia mysle, ze z czasem zapomnisz o tej zlej stronie porodu, wiekszosc z Nas miala jakies problemy i chyba nie ma kobiety, ktora powie, ze miala lekki porod
Obys jak najszybciej mogla powiedziec "no...mialam w sumie ciezki porod, ale juz nie pamietam tego bolu i nerwow,wazne, ze mam dzidziusia". To najwazniejsze!Ze jestescie w domu, cali, zdrowi i szczesliwi!!!!!!
hihihi
nigdy w zyciu bym sie juz nie zgodzila tylko od razu CC.... wsumie to razem z lekarzem , mezem podjelsimy decyzje jelsi nie urodze po 3 parciach i kleszczach to CC, wsumie to ja juz bylam do tego przygotowana bylam na sali operacyjnej i po wypiciu plynu i podpisanych papierach....