reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja też dziekuje za dostep wątku zamknietym teraz to sie czuje jak częśc wspólnoty naszych mamusiek hihih
Sliczne zdjecia dodałyscie tez nad tym popracuje i cos dodam:)

Ja wczoraj wróciłam z pracy i szybko ostatnie przygotowania.. no i imprezka była udana choc dzis dopiero mam urodziny:)
Dzieci poszalały jedzenie zjedzone(czyli smakowało) i ogólnie nastrój dzis dobry.
Teraz pilnuje córki kolezanki która jest w wieku Oliviera wiec zaraz sie beda bawic hihi mam nadzieje że chaty nie rozniosą:)
Pozdro

hejka

Kamcia ..wszystkiego najlepszego oraz spelnienia marzen
happy-birthday-g.gif
;-);-)

Kamcia wszystkiego Najlepszego!!!

I niech z tortu wyskoczy taki pan co didi wkleiła :-D:-D:-D

beakta ja mieszkam na wiosce i takie ceny przedszkoli,ale pewnie dlatego,że pod Dublinem :baffled:
Dzis zadzwonimy do drugiego przedszkola,ale coś mi się wydaje,że ceny będą podobne :dry:
Kurcze ja już jutro lece do Pl.Jak szybko czas zleciał :baffled:

Kasiu czwartek o 13:00 :sorry2:
Coś Wam zaraz wkleje,tylko znajde :baffled:
O już
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YIccUf8I2XE"]YouTube - Film z egzaminu na prawo jazdy[/ame]

Anineczka..niezly filmik..i uwiez to jak zachowywal sie ten egzaminator t jest super..sa gorski a on byl dlikatny i staral sie jej wytlumaczyc bledy ktore robila..i nawet ja zauwazylam ze ma po egzaminie zanim on zaczal komentowac..ja wiem stres...ale Ona to chyba nawet przepisow ruchu nie znala..szok...
zycze powodzenia i uwazaj na drodze...wszystko wez na spokojnie i powtarzaj sobie w duchu jak masz jechac itd..a bedzie super.:)

reklama
Didi sama w szoku jestem,że ta dziewczyna poszła na egzamin.Ale znam zakończenie tego wszystkiego.Dziewczyna złożyła zażalenie na egzaminatora za słownictwo i zdawała jeszcze raz na koszt WORD-u i zdała :-D:-D
Teraz jak są kamery w autach to egzaminatorzy się poprawili :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry