reklama

Mamy z Irlandii!!

:-D
Teraz jak są kamery w autach to egzaminatorzy się poprawili :tak:

nie wszyscy...w samochodzie sa ok..ale na placu poza zasiegiem kamer sa blee...mialam taki przypadek ze w samochodzie byl dla mnie milusi ale poza samochodem stanal z boku tak ze go nibylo widac w zasiegu kamer ani slychac i darl pape na mnie i strasznie niemily byl...ale koncem koncow pozniej jedzilam z szawgrem czy kuzynem szefa wordU i nakablowalam na tamtego :-D

reklama
No to prawda dobrze że założyli te kamery.
A co do egzaminów to zależy na jakiego egzaminatora sie trafi.
Jak mój lukasz zdawał na cieżarówke kilka mies temu to koles tez nie byl w porzadku ale mój nie wiedział ze może isc skarge złożyc bo tak by miał od razu komisyjny ale oni na tym kase trzepia..
Na szzczescie zdał tylko musial do Polski latac i kasy poszło...
No ale życze ci powodzenia i walcz o swoje jesli masz racje:)

Kamciu najlepszego -czego sobie tam tylko chcesz:tak:
imieniny001.jpg

anineczka 3mam kciuki.Zdolnaś dasz rade:tak: Znam ten stres-ale jak ja zdawałam to było tak jakby porownac teraz słuzbe wojskowa a ta która trzeba było odbyc całe 2 lata:-D:-D zdałam w kazdym razie:-p

A ja sie pochwalić musze....w sobote bylo spotkanie w polskiej szkole semestralne i dostałam taką opisowkę na temat mojej córki, ze urosłam , normalnie uroslam.Jest najlepsza w klasie:cool2: Jaka to radosc-zwlaszcza tu gdzie duuuuzo trzeba nadrabiac w domu.... w srode takie samo spotkanie w szkole irlandzkiej- jestem dobrej myśli:tak:

Ja zdawajac egazmi na prawo jazdy w irlandi mialam podobnego ezaminatora,oblal mnie za to ze jestem z polski a pozniej okazalao sie ze jakos inna polke tak sponiewieral ze hej.ja zlozylam skarge pisemna na niego,
Facet zostal wylany,dowiedzialm po jakim czasie ze on w sumie oblewal wszystkkich obcokrajowcow,i byl rasista.

Witam się w końcu:-) Czytam w miarę często i jestem na bieżąco, ale z pisaniem już trochę gorzej, bo zawsze jak się za to zabieram, to któryś coś chce:dry:

Ja prawa jazdy jeszcze nie robiłam, ale zamierzam jak tylko Oliver trochę podrośnie i skończę karmić piersią, czyli tak za min. 1,5-2lata:-p Tak się czasem zastanawiam czy nie zrobić tego tutaj:confused: Może nie byłoby tak źle;-)
A ceny przedszkoli, zwłaszcza tych znanych sieci, są straszliwie drogie:sorry2: My chcielibyśmy Victora oddać do pre-school od przyszłej wiosny, ale tak na kilka godzin. Najprawdopodobniej będzie to takie od 8-9 do 12:30 z własnym lunch'em i za jakieś 300e miesięcznie, bo ja z Oliverem będę jeszcze siedziała w domu. No i właśnie dlatego najprawdopodobniej będziemy chcieli się przeprowadzić do większej miejscowości:sorry2:

Anineczko ja również trzymam kciuki za Twój pomyślnie zdany egzamin:tak:

Margaritta
gratulacje tak zdolnej Córci:tak: No i oczywiście napewno masz w to swój wkład, więc podziwiam pracę włożoną przez Ciebie w wychowanie i edukację swoich dzieci:happy:

Kamciu
spełnienia wszystkich skrytych marzeń,
w życiu pomyślnego toku zdarzeń,
w realizacji celów wytrwałości
i satysfakcji z codzienności
bo119-m.jpg

W sobotę mój starszy Syn miał drugie urodziny. Po raz pierwszy w życiu robiliśmy z mężem tort:-) Robiliśmy go z piątku na sobotę, do 2 w nocy:-p:rofl2: Ale podobał się nam i smakował chyba tak samo dobrze;-) Wyszedł taki:

WolfiA a dziekuje dziekuje:zawstydzona/y: Jaki tort:szok: szok-teraz to ja Was podziwiam.Piękny normalnie.A i w srodku mniammmmmm.
No to dla naszego dwulatka Duzo buziakow,jeszcze wiecej usmiechow,samych radosci i beztroskiego zycia :tak:

RB0002.jpg

WofliA tort wyglada rewelacyjnie!!! :szok::-)

Odnoscie prawa jazdy, powiem wam ze tak naprawde uczymy sie jezdzic jak juz mamy do tego uprawniajacy nas dokument, przed egzaminem nie jestesmy w stanie nauczyc sie dobrze jezdzic, no chyba ze ktos jezdzil po ulicach bez prawka, mam na mysli ze tylko praktyka, praktyka i doswiadczenie robia z nas dobrych kierowcow...

a ten egzaminator strasznie nagadal tej dziewczynie, ja bym sie juz pobeczala na jej miejscu , po co 5 razy wytykac ze cos zrobila zle :eek:

WofliA tort wyglada rewelacyjnie!!! :szok::-)

Zgadzam sie :-) cuuuudownyy mniammm:tak::tak::tak:

Anineczka powodzenia na egzaminie - oby nie byl stresujacy:tak:
A jak wiemy egzamin bezstresowy wyglada tak, ze zdajacy prowadzi auto tak, aby egzaminator nie musial sie stresowac:-D:-D:-D no wiec sie kolezanko postaraj:tak:

A tak dla rozluznienia::::dowcip::::

Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie:
- Ma pan skrzyżowanie równorzędne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj, a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy?
- Motocyklista - odpowiada pytany.
- Panie, co pan wygadujesz - warczy zły egzaminator - Toż przecież mówię, jest pan, tramwaj i karetka. Skąd wziął się motocyklista?
- A cholera ich wie, skąd oni się biorą.

reklama
A tak dla rozluznienia::::dowcip::::

Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie:
- Ma pan skrzyżowanie równorzędne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj, a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy?
- Motocyklista - odpowiada pytany.
- Panie, co pan wygadujesz - warczy zły egzaminator - Toż przecież mówię, jest pan, tramwaj i karetka. Skąd wziął się motocyklista?
- A cholera ich wie, skąd oni się biorą.

:-D:-D:-D niezle...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry