reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja jestem, ale mialam ciezka noc.Amanda miala goraczke i nie spala do....6 rano!Biedaczka.No i biedna ja,bo ja razem z Nia. Do tego ten kaszel juz 3 tydzien...wiec dzis byl powrot do Gp, okazalo sie,ze 3 tyg temu jak miala wirusowe zapalenie,tak teraz ma bakteryjne,wiec dostala antybiotyk i dokladnie z godziny na godzine zauwazylam poprawe.Wiec moze dzis noc bedzie spokojna.Ja ide zaraz po piwko,bo mam cos chcice i jakis film obejrze.

Czesc dziewczyny:) ja mam termin na 12 marca:) czyli juz calkiem niedlugo:)
Mysle ze jak juz urodze to tez pozwole sobie na piwko imbirowe.pozdrowionka

czesc.ja tez mieszkam w Clonmel i sprowadzilam wozek z polski i lozeczko ale kurierem.za paczke 43 kg zaplacilam 80 euro:) mysle ze to nie jest az tak zle:)
jak bys byla zainteresowana to ten kurier wyrusza z Polski za tydzien wiec moge dac Ci namiary:)pozdrowionka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Didi i Kamcia* dzięki za informacje.
Autokarem raczej odpada - bo musiałabym pewnie czekać na dworcu nie wiadomo ile - w razie opóźnienia, no i wątpię, że w Clonmel:-( Teraz chyba też mniej autobusów jeździ skoro samolot coraz tańszy.. Jak kiedyś jechałam autobusem do Anglii to pamiętam, że ludzie dawali przesyłki ale zazwyczaj takie gabarytowo małe ale wózek..hmm.. Chyba jednak ten kurier mnie czeka.. Chyba, że serio tak poskładam wózek, że zmieści się w bagażu do samolotu..:rofl2: Bo przesyłki kurierskie dosyć drogie są...:crazy: Myślałam, że więcej z Was korzysta z kurierów no ale trudno.. będę szukać dalej. Dzięki:-)
O właśnie zauważyłam Twojego posta Dominisiu1111 byłabym wdzięczna o namiary:rolleyes:

reklama
OK. Dzięki.
Ja będę potrzebować kuriera pod koniec marca albo nawet początek kwietnia, więc mam jeszcze troszkę czasu. Trochę mam obawę przed osobami prywatnymi bo rozumiem, że to nie jest firma.. A naczytało się w necie o ginących przesyłkach;-)
Ale numer zapisałam jakby co:-)
Pozdrowionka.
Fajnie, że ktoś z Clonmel się znalazł na tym forum - cieszę się bardzo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry