Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Odnoscie prawa jazdy, powiem wam ze tak naprawde uczymy sie jezdzic jak juz mamy do tego uprawniajacy nas dokument, przed egzaminem nie jestesmy w stanie nauczyc sie dobrze jezdzic, no chyba ze ktos jezdzil po ulicach bez prawka, mam na mysli ze tylko praktyka, praktyka i doswiadczenie robia z nas dobrych kierowcow...
![]()

.

ale bawia sie fantastycznie i to jest najwazniejsze:-)

Swoją drogą..miałam świetnego instruktora! Każda godzina zawierała potęgę informacji. I zdałam za pierwszym razem:-) Powodzenia!Mam pytanko do Was..
Chcę sprowadzić sobie wózek z Polski i mam dylemat jakim sposobem.. Być może uda mi się go złożyć i zapakować w formie bagażu i linią Ryanair przewiozę..Ale najprawdopodobniej to będzie 3-funkcyjny i wtedy myślę najlepiej kurierem, tym bardziej, że wanienkę też chcę dorzucić.. Macie sprawdzone firmy kurierskie?