reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Odnoscie prawa jazdy, powiem wam ze tak naprawde uczymy sie jezdzic jak juz mamy do tego uprawniajacy nas dokument, przed egzaminem nie jestesmy w stanie nauczyc sie dobrze jezdzic, no chyba ze ktos jezdzil po ulicach bez prawka, mam na mysli ze tylko praktyka, praktyka i doswiadczenie robia z nas dobrych kierowcow...

:eek:

i wlasnie dlatego mysle, ze tu jest o tyle dobrze, ze zdaje sie najpierw przepisy,sama teorie i ma sie na spokojnie czas,zeby jezdzic i nauczyc sie jezdzic.Nie mozna skladac papierow na egzamin z jazdy wczesniej niz pol roku po zdaniu L. W Polsce ten, kto zdaje prawko nie umie jezdzic, bo nie jezdzil, tylko tyle ile mial godzin z instruktorem, bo taka jazda bez prawka jest zabroniona. A tu mozna jezdzic,ale ktos z full licence musi byc obok. Przyznaje, ze ja jezdzilam od poczatku sama, jakos mnie nigdy nie zlapali,jezdzilam nawet potem bez L na aucie. Ale mysle, ze to dobrze, ze prawko jest podzielone na 2 razy, ma sie czas wyuczyc.

Kamcia sto lat!~!!
WolfiA jaki cudowny tort,a jaka mam teraz ochote na niego:-D:-D:-D
Agusiek dowcip super.

Co do porodu to juz praktycznie zapomnialam jak bylo,ale fakt bylo ciezko.
Jak bylam w ciazy to mowilam do m ze chce jeszcze jednego bobasa a po porodzie m sie mnie pyta czy nadal chce druga dzidzie odpowiedzialam ze raczej nie!!!
Ciekawe jak bedzie za jakis czas,czy bede miala parcie na drugiego szkraba:confused:.

Witajcie mamuski
Ale dzis dzień do dupy... my zaraz idziemy na spotkanie do biblioteki bo Olivier juz kota dostaje od siezenia w domu:)
Wy jakies plany na dziś?

pozdro

Witam!
Co tu taka cisza :-p

Larcia ja tez mysle ze to dobrze, ze sie uczy jezdzic z L, ale pod warunkiem, ze obok rzeczywiscie siedzi ktos kto ma prawko i umie nam wytlumaczyc dlaczego tak a nie inaczej itp tutaj to niestety jest samowolka, ani nie maja prawka ani osoby towarzyszacej i to uwazam juz za zle :baffled:

witajcie mamy,ja dzis babysittinguje dzieciaczki mojej sasiadki,dom przewrocony mam do gory nogami,zabawki wszedzie nawet i w toalecia znalazlam
a najlepsze jest to i najsmieszniejsze porozumiewanie sie dziecmi,moja mala mowi do nich po angielsku a dzieci odpowiadaja jej po polsku,i patrza sie na siebie nie wiedzac o co chodzi zadnemu.choc moja mala rozumie po polsku ale dzieci nic po angielsku.:no: ale bawia sie fantastycznie i to jest najwazniejsze:-)
pozdrawiam.

Hejka kobitki:-)
Spóźnione życzonka dla tych co urodzinki obchodzili jak czytałam..
Tort wyszedł przepiękny...:rofl: :rolleyes: :rofl: :rolleyes: :rofl: :rolleyes:
Co do prawo jazdy - najważniejsze to się zmobilizować - wyuczyć się tak by nikt nas nie mógł zagiąć i wprawa jazdy też jest ważna. Ja wykupiłam sobie dodatkowe godziny i jeździłam do oporu aż czułam się pewnie za kółkiem:tak: Swoją drogą..miałam świetnego instruktora! Każda godzina zawierała potęgę informacji. I zdałam za pierwszym razem:-) Powodzenia!

Mam pytanko do Was..
Chcę sprowadzić sobie wózek z Polski i mam dylemat jakim sposobem.. Być może uda mi się go złożyć i zapakować w formie bagażu i linią Ryanair przewiozę..Ale najprawdopodobniej to będzie 3-funkcyjny i wtedy myślę najlepiej kurierem, tym bardziej, że wanienkę też chcę dorzucić.. Macie sprawdzone firmy kurierskie?

Hi sexi girls :)
Ja dzis mialam usg... Wszystko dobrze..tylko dzidzia wstydliwa nie chciala pokazac czy nadal jest dziewczynka...jest dosyc duza bo wazy 1400 g. Chyba zawodnik sumo rosnie mnie tam... no i polozenie miednicowe - tzn glowka u gory.Ale to sie jeszcze moze zmienic. Tylko przed usg wpadlam na zly pomysl i wzielam ze soba Stasia i meza. Maz byl grzeczny a Stasiu wprost przeciwnie. Nie chcial zachwycac sie dzidzia tylko chcial popracowac na kompie... no a maz mu nie pozwolil i Stasiu ostro protestowal. ech... i w koncu i tak czekali na korytarzu.

Mam pytanko do Was..
Chcę sprowadzić sobie wózek z Polski i mam dylemat jakim sposobem.. Być może uda mi się go złożyć i zapakować w formie bagażu i linią Ryanair przewiozę..Ale najprawdopodobniej to będzie 3-funkcyjny i wtedy myślę najlepiej kurierem, tym bardziej, że wanienkę też chcę dorzucić.. Macie sprawdzone firmy kurierskie?

ja zawsze z Pl wysylalam GLS ..jeszczce nigdy mnie nie zawiedli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry