reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z wieczorka.
Lubiczanko jakos dzis z rana mi sie niechciało pisac.
A my dzis mieliśmy zakupowy dzionek,po południu pojechaliśmy autobusem do Swords,obkupiłam Igorka.I sobie kupiłam dwie rzeczy.A pod wieczór M po Nas przyjechał autkiem.Troszke zmeczona jestem.Zaraz prysznic i spac.
Miłego wieczorku.

reklama
hello
wiesienko, kamciu, barmanko- ubezpieczenie mam pelne wiec na szyby tez, tylko slyszalam, ze zalezy od stopnia uszkodzenia czy pokrywaja calosc czy czesc. Wiesienka mowi, ze calosc wiec jestem happy:-)
Kamcia-70e to jeszcze,jeszcze myslalam,ze z 200 ;-)
Barmanko-niestety gosc sie nie pojawil, czekam do jutra:confused2:
Lubiczanko-lo matko komu Ty tyle jedzenia przygotowujesz czyzbys Wszystkich z forum zapraszala do siebie??:-D:-Dale nie powiem slinka cieknie jak czytam co planujesz :-p
Ja jakos tych swiat nie czuje, wiec nic wiele nie robie tylko zurek,jajeczka,wedlinka,salatke jarzynowa,pieczen, bigosik i serniczek chyba ze mnie cos natchnie jeszcze :-D
Aniaa-jejku Ty juz pewnie jak na szpilkach siedzisz przed wczasami, spakowana??

Kasiuleczko-a no jeszcze tradycyjnie devolaje do tego;)))Też nie wiem komu tyle mam robić(jeśli będę miała kiedy robić:/),ale ja lubię tak-a Święta to jedna z niewielu okazji ku temu:sorry:
Barmanko-no Ty to chyba już urodzic chcesz-okna se myje,patrzcie ją;-):-)
Gliwa-mam nadzieję,że zakupkowy dzień Ci nastrój poprawil,i ze wrócisz do formy;)
Tichonek-eeee,kiepsko-facio zawsze się zgadza.Nam pierwszy raz tez babka mówi,że nie mozemy,ale na szczęście musieliśmy coś poprawic w formularzu i drugie podejscie do pana właśnie było-i u niego-nie ma sprawy...Tylko Margaritta została oficjalnie moją siostrą wówczas...czy kuzynka???no.
Marcysiu-a mam się Was spodziewać???
Ja własnie wylazłam z wanny-relax na maxa!!!!M iłego wieczorku Wam

marcysia - tylko skontaktuj sie z ubezpieczycielem (brokerem), czy mają umowę z jakimś warsztatem, jak tak to oni skontaktują tego fachowca z Tobą, on się umówi, przyjedzie i Ci wymieni. My teraz tak robiliśmy, bo taka szyba nie przejdzie na NCT i musieliśmy wymienić, a też mamy pełne ubezpieczenie, więc to zrobili w ramach polisy.

Barmanka - witaj w klubie - tez nie znam i nie chcę znać płci naszej NIESPODZIANKI.

lubiczanko-hehe nie no cos Ty glowy Ci zawracac nie bede,zwlaszcza, ze swiezo po przeprowadzce jestes ;) moze nastepnym razem :*
lece do wyrka, spokojnej nocki:)
katrina- tak do ubezpieczalni dzwonilam i to od nich gosc ma przyjechac tzn. z firmy, ktora z nimi wspolpracuje :) Ja tez nie chcialam wiedziec co bedzie za drugim razem ale cala ciaze bylam pewna, ze to bedzie chlopak i intuicja mnie nie zawiodla :))

Ostatnia edycja:
Tichonku, wiem że na buzi nic się nie zmieniłam, wogóle czuje się teraz zgrabniejsza, a nie taki ulany klocek jak przy Marcelu ;-) Pierwszy raz nawet tak bardzo nogi mi nie popuchły - wciąż chodzę w tych samych butach. Przeczuć nie mam żadnych :confused2: Tyle tylko jak mówię, lody jem codziennie, i polskie cukierki (typu michałki, trufle). Najlepiej ma ze mną Marcel :sorry: tak się przyzwyczaił do codziennej porcji lodów że potrafi przyciągnąć sobie krzesło z livingu do kuchni i wyciągnąć lody z zamrażalnika i przynieść dla nas.. A ostatnio to po 9 będąc już u siebie w łóżku potrafił wołać że chce lodów:eek:

Lubiczanka, nie jestem jeszcze gotowa do porodu :zawstydzona/y: Wciąż torby do szpitala nie mam spakowanej :baffled: No i mały pokoik nie jest jeszcze do końca urządzony, po świętach planujemy rozłożenie łóżeczka, więc dopiero wtedy będę mogła ponaklejać naklejki, zawiesić firanki i takiego typu śmery bajery.
Czy Ty posiadasz jakąś nianię elektronic
zną? Zbieram opinię :tak:

Katrina, hihi super tak nie wiedzieć, coo? ;) Tylko problem z ciuszkami tutaj jest.. Niestety nie ma takiego uniwersalnego wyboru w kolorach jaki mamy w Pl...

Ostatnia edycja:
Po mojego P przyjedzie jednak brat wiec luzik, ja jutro zabieram sie za jakieś gotowanie:-pna szczęście juz wolne

Chciałabym złożyć wam i waszym bliskim
zdrowych, pogodnych
Świąt Wielkanocnych, Mokrego Dyngusa
oraz odpoczynku w domowym zaciszu:biggrin2:

witam porannie:)
Wiesieńko-i dobrze z tym Bratem:)Wam również zdrowych i spokojnych ŚWIĄT:-)
Barmanko-nie no to skoro pokoik nie jest przygotowany,to Niunia pewnie zaczeka;))))Co do niani-oczywiście mamy i to taką najprostszą fisher price(tesco za niespełna 32e).Polecam-niedroga a niezawodna:tak:
Marcysiu-ależ nie musicie się krępować;)))chatka już jakoś wygląda,a wszelkie niedoskonałości nadrobię zastawionym stołem;-):-D
dziś mega zajęta będę,bo jutro mam mikro czasu na pichcenie:no:Miłego dnia Wam życzę

hejka

Lubiczanko postaram sie nie znikać..ale ja Was podczytuje tylko z pisaniem gorzej :zawstydzona/y:
Kasiuleczka, a właśnie - co się wkłada w takie literki? No bo jak wata nie to co innego?
:eek:

najlepiej włożyć tam watolinę
images
jest ona w arkuszu , jak materiał i nawet podczas prania nie zbija sie jak wata ..kupić można ja w sklepie z materiałami ..Kasiuleczko nie jestem pewna ale chyba widziałam w tym w eyre shopin centre

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry