reklama

Mamy z Irlandii!!

didi dzieki no wlasnie wczoraj czytalam czym sie wypycha i dziewczyny wkladajá wlasnie ocieplinké a ten sklep to w centrum w tym pasazu jest??? buahhhh bo ja to tak czesto w Galway nie bywam.
hejka

ale mam lenia:confused2:

reklama
Witam i znikam :-(

jaka szybka

Wszystkiego najlepszego :tak:

Happy-Birthday-64.jpg

Lubiczanka, dalas rade ze wszystkim co sobie na dzis zaplanowalas?

Didi, looo matko, zapomnialam o watolinie:szok: jakas pomrocznosc jasna we mnie wstapila:eek:dzieki za przypomnienie:tak:

Kasiuleczka, ocieplinka to to samo co watolina? Pytam bo ludzie roznie nazywaja;-)

Tichonku, wszystkiego najlepszego dla Pana Mezowego!

Asienka, dla Ciebie rowniez moc najlepszych zyczen!

Looo matko jakie pustki, i co ja mam tu czytac, heee?:confused2::-p
Wszystkie pewnie w kuchni przy garach urzeduja:cool:

Witam

Aniaa-jejku Ty juz pewnie jak na szpilkach siedzisz przed wczasami, spakowana??
A wlasnie ze nie siedze jak na szpilkach :-)luzik znajomi byli posmialismy sie winko wypilam z kolezanka ciasto urodzinowe pojadlam wiec luz ja mam czas na wszystko J wlasnie rozmawial z kolega ktory mieszka w Hiszpanii i mowil ze pogoda sie poprawia oby bo jak bedzie taka jaka byla przez kilka dni to nie wiem czy uda sie stroj zalozyc a wzielam az trzy:-D

Gliwa a no cos mi sie obilo o uszy ze bylas Swords,poprawy humorku zycze

Tichonku jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Twego P,ale sie nasmialam z Radka on Natalki nie pamieta nie wie kto mowi:-)slaba pamiec cos ma ;-)

Barmanko my mamy nianie firmy motorola taka jaka widzials jestem zadowolona bardzo

Lubiczanko i widzisz wszystko ogarnelas zuch :-)
Asienko wszystkiego najlepszego!

Drogie Panie :-):-)

Zycze Wam zdrowych, spokojnych Swiat spedzonych w gronie rodzinnym

reklama
witajcie

Aniaa
-zycze poprawy pogody i udanych,leniwych wczasow ;) a i nie zapomnij przywiesc Nam troszke slonka :))
barmanko-a no pustki :szok: u mnie wlasnie serniczek sie piecze ;-)kto jak kto ale Lubiczanka to 'wulkan energi' i na pewno wszystko co zaplanowala to wykonala :-D:rofl2:
AsienkoM-wszystkiego najlepszego:-)
Tichonku-dla meza Twego rowniez wszystkiego naj:-)

Kobitki nie wiem czy bede miec jutro czas do Was zajzec wiec juz dzis chce Wam zlozyc zyczenia ZDROWYCH, SPOKOJNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH PELNYCH RODZINNEGO CIEPLA, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry