reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanka to Ty dla całego osiedla gotowałaś?? waga piękna, gratuluje ogromnie. Zdrówka życzę
Gliwa szkoda, że pogoda się popsuła i pozmieniała Wam plany, ale mam nadzieje, że wypoczełaś.

Ja jestem wypompowana jakaś

Wczoraj byliśmy z wizytą u brata P i jego żona mówiła, że ta Zuzi wysypka to mogła być trzydniówka. Coraz częściej zdarza się, że dzieciaki przechodza trzydniówkę bez gorączki, jedynie z wysypką. Tak mówiła jej polska lekarka jak kiedyś była u niej z Karolkiem jak miał trzydniówkę. Dla mnie najważniejsze, że przeszło. Jedynie po ostatnim szczepieniu, na udach przy wkłuciach zrobiły sie młodej takie czerwone plamy, raz są większe, raz mniejsze, ale nie boli ją to i nie jest twarde.

Lubiczanko biedna, masz to co ja.A mnie sue juz 4 tydzien ciagnie..
2 antybiotyki i teraz chyba trzeci sie szykuje.Nic przelknac nie moge.
Chyba jakies wymazy z gardla zrobie bo za dlugo to trwa:-(
Zdrowka!

AsienkoM a bardzo fajnie było,wypoczełam.Szkoda tylko ze pogoda sie pospuła,i do konca wszystkiego nie pozwiedzaliśmy.Ale za niedługo wybieramy sie tam jeszcze raz, jak dopisze pogoda.:tak:
Gastone zdróweczka.
Miłego wieczorku.

lubiczanko-:szok::szok::szok::szok::szok: no jestem pod wrazeniem utraty 30kg:nerd: gratulacje i zdrowka zycze:tak: U mnie 3tyg temu bol gardla zakonczyl sie antybiotykiem i od tego czasu co jakis czas bol powraca ale juz nie tak silny;-)
Gliwa- widoki z klifow sa niesamowite tylko jak jest ladna pogoda ;-) Pewnie Was wywialo troszke, co???Oby nastepnym razem pogoda dopisala:tak:
Gastone- Ty juz po 2 antybiotykach to lepiej zrob ten wymaz, szkoda sie faszerowac lekami jak i tak nie pomagaja. Zdrowka:tak:
AsienkoM- moze to i 3dniowka byla ale ja nie wiem, bo moi jej nie przechodzili ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry