reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry(komu dobry,temu dobry)
Dzięki Dziewczynki za gratki-załozeniem było utrata 25kg,ale tak jakoś poleciało;)
Kamcia-dalej w pracy?
AsieńkoM-kurka no własnie nie dla całego osiedla-już pozamrazałam co się dało-dziś trzeba powciskać resztę ciasta-jeśli ktoś ma ochotę,to zapraszam;)
Ewelcia-ale zazdroszczę wyjazdu do pl;)))))
Gliwa-dobrze,że jesteście zadowoleni-i fakt,klify to region ,gdzie chce się wracać
Marcysiu-mi już ciutkę odpuścił-tzn przełykam z bólem,ale już nie muszę przy tym robić dziwnych min:zawstydzona/y:
Gastone-to straszne!!!mnie dziś 3ci dzień trzyma,a chyba umrę jesli potrwa dłużej-jak Ty to znosisz????Zdrówka kochana!!!!
no i własnie u mnie ciag dalszy bólu...niestety nawet do gp się wybrać nie mogę-bo srednio to widzę z czwórką dzieci-buuuuu:(((
miłego dnia Wam Dziewczynki

reklama
Lubiczanko moze masz kogos kto by zajal sie dziecmi przez troszke a ty bys wyskoczyla do GP?moze Marta?
Zapomnialam pogratulowac...jestes niesamowita 30kg w dol w tak krotkim czasie:tak::szok:...biegasz nadal?zoomba dalej w ruchu?
do PL dopiero za 3 miesiace..a Szym weczoraj caly dzien jeczal ze on juz chce...:-)

Hej.Świeta i po Świetach,szybko mineło.Dzis szybko wstałam,pranie wstawiłam juz drugie.Podłogi pomyłam,pozniej po odkurzam jak mały wstanie.
Lubiczanko oj racja ,chce sie wracac:tak:.Zdróweczka dużo.
Miłego Dzionka.Zmykam kawke spić.

hejka

ewelcia no własnie ja dopiero z pracy,ale fajnie ze byłam bo za nudno w domu:tak:
lubiczanka cholinex sobie kup:tak:nam sie chrzestny tez rozchorował:confused2:

kupiłam bilety do pl za całe uwaga 200e:-)za całą 5-ke:-)tylko ze w jedną strone bo starszaki i K zostają w pl a ja tylko z Szymkiem wracam i to nie wiem kiedy:-)

aa no to faktycznie tanio.
Rayanerem lecicie?skad do kad?
My mamy na 24lipca;-)

edit:
dosc cieplo jest zaraz powiesze 3 pranko i pojde z mlodym troszke na spacer,chociaz nadal ma maly katar i kaszel...ale nie chce mi sie kolejny tydzien tylko w domu siedziec...jak wyje na troche to chyba mu nic nie bedzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry