reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta-nie pomaga:no:co to ten club card?masz znizki?I wytłumacz mi to,ze starszaki zostaja-już na wakacje?
Ewelcia-zapomniałam wcześniej odpisać-no więc od 10dni nie biegam(jak pomagałam szefom to nie miałam kiedy)-wyjatek(chyba wbijajacy gwóźdź do mej trumny)była niedziela:/a i na zumbę jakoś odkąd tu mieszkamy nie mam siły-ogólnie mnie przybiło...najważniejsze,że kg spadły;)ale do biegania wrócę-niech tylko zdrówko powróci

reklama
lubiczanka tak dzieci zostają na całe wakacje bo Dawida im zabrałas to sie nudzą:sorry2:a club card to takie członkostwo,na rok 135zł i masz zniżki na kazdą osobe która leci z tą na którą jest karta wykupiona:tak:jak masz ceny podane to my płacimy tą co jest na dole w nawiasie:tak:

Widze temat wylotu do Polski:-)My tez lecimy w wakacje do Polski:tak:Jeszcze dokladnie niewiem którego tylko.
Spacerek zaliczylismy,kolezanka mnie odwiedziła kawke spilismy.Dzionek jakos szybko dzis mi mija,ale to dobrze.
MartaF super cena za bilety,az jestem w szoku:szok:
Miłego popołudnia.

Marta-co racja to racja:)
Gliwa-może warto w taką kartę zniżkową się zaopatrzyć?;))
a i my wybyliśmy w teren-wreszcie(po przeszło 3latach mieszkania w Cashel)odkryliśmy gdzie tu jest plac zabaw-teraz dzieci mi spokoju nie będą dawać;-)

Helloł
W końcu dziś już koniec pracy i jutro Off:) Ciężkie kilka dni, a dziś to mnie ludzie wykończyli w robocie. Więc wieczorkiem idę sie gdzieś odstresować:)
Ja też szukam lotów na wakacje i wkurzające sa te security check wrrr spowalnia to szukanie jak nic:/

Hejoo,
ja od rana taka w nerwach bylam ze normalnie myslalam iz kogos z zimna krwia ubije! Musialam sie jakas robota zajac.. Ale bez kitu - glupota pewnych ludzi rozwala mnie na cyce! Plus jeszcze problem z Marcelem i poszloooo.
Kolezanka przed wyjazdem do Pl podrzucila mi jeszcze kupe ciuszkow dla dziecka, echh mowilam jej ze tyle nie potrzebuje, jedynie co to typowo dziewczynskie ciuszki bo takowych mam malo. No nic, wybiore jakies sukienczki a reszte jej oddam.
Ja tez dzis 2 pranka zrobilam, obiadek dla glutka bo mu sie ziemniaczkow juz chcialo.

Lubiczanka, jeszcze raz gratki za utracone kg. Jestem pod wrazeniem ze tak fajnie i bez problemow Ci to poszlo. Zazdroszcze takiego metabolizmu.

Gliwa, hihi my juz 3 czy 4 razy bylismy na klifach i zawsze nam pogoda popsuje szyki! Do tej pory wszystkiego nie zwiedzilismy, mam na mysli atrakcje za Galway. Polecam rowniez klify w Donegal. I wogole widoczki jak sie tam jedzie - bajera, takie nasze typowo polskie Mazury :)

Ewelcia, eghm eghm bilet w jedna strone kupilas? A w druga to kiedy kupisz?
Spokojnie mozesz wyjsc z mlodym na dwor, zaloz mu tylko jakas dluzsza bluzke co by nerek mu nie przewialo.

Marta, super cena biletow za 5-cio osobowa familie. A co zrobisz z Szymem jak pojdziesz do pracy, masz kogos do opieki?

reklama
Marta, a czy Ty juz czasem kiedys nie pisalas ze jestes "zagrozona" utrata pracy? Czy mi sie cosik pomieszalo... Moze szefuncio Cie tylko tak straszy.. A jakby co to odprawe dostaniesz - hipotetycznie pytam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry