reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo,
spac nie moge:wściekła/y: i po jaka cho..e poszlam spac przed 23:confused2: trzebabylo siedziec standardowo do 1 to bym sie teraz z boczku na boczek przekrecala:sorry: a tak to spijam kawulca i kombinuje jakie by tu sobie zajecie znalezc. Dzis doszlam do wniosku ze termin mojego porodu nie jest mi zupelnie na reke:baffled: ja mam jeszcze tyle ksiazek nie przeczytanych, teraz chcialam sie pobawic w robienie literek z filcu, no i ten porod serio jakis taki nie w pore no:sorry: tak za 2 miechy byloby ok:cool2:

Kasiuleczka, Ewelcia
, macie moze jakies fajne strony z opisami jak zrobic literki z filcu? Bo ja mam chyba zacme w oczach i nic znalezc nie moge:baffled:

Mezowy odpalil stacjonarny wczoraj.....buuuu trzeba bedzie ze zdjecia sie zabarac, pozgrywac te z aparatu....buuuu za jakie grzechy taka kara?:sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Asienka, haha very funny:-p

Wiesienka, ja nigdy nie korzystalam z takiej apteki, wiec nie jestem w stanie pomoc...

Tez mam leniwca po swietach, nie moge jakos rozpedu zlapac:confused2:
Ale dzis ide w miasto, musze takie wiszace koszyczki na kwiatki kupic;-) bo surfinie czekaja na przesadzenie:tak:

Witam
Wiesieńko-ja nie pomogę-nigdy nic nie zamawiałam z takowej stronki:(
Barmanko-spać nie możesz powiadasz?ja o 7mej to już od przynajmniej godziny na nogach jestem;)))ja co prawda nie robię takich cudów,ale to ,co znalazłam moze Ci się przydać-co prawda to zajec,ale literki robi się chyba na tej samej zasadzie?
Zrób to sam: wielkanocne zawieszki z filcu
AsieńkoM-witam w klubie leniwych poświatecznie;)))
no dziś jednak spróbuję się zapisać na wizytę do gp-taką popołudniową,bo nie wyrobię:(((
miłego dnia Kobietki

wisienko tu jeszcze jest:
drogeria.ie

ja korzystalam,ale z innej..kurcze chyba strony nie zapisalam,postaram sie zaraz poszukac

edit:
nie moge znalesc...

Barmanko rozlozylas mnie na lopatki..:-D pogadaj z dzidziem moze postara sie jakos wyjsc pozniej;-)albo idz za rada AsienkiM:-D

Lubiczanko no wreszcie pojdziesz do GP...szybkiego powrotu do zdrowka zycze:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry