reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
Barmanko spelnienia marzen i urodzinowych i tych slubnych:-);-)
Widze ze sie wzielas za literki oczywiscie pochwal sie jak skonczysz, no i jak juz filcujesz to zerknij na te slodki ptaszkiБроши «Птички» - Украшения, аксессуары - Рукодельничаем - Минчанка: быть женщиной - это интересно!;-)

Lubiczanko 30 kg wow gratulejszyn .

Tichonku a co tam sie dzieje z Twym najmlodszym?

Moja Oliva na antybiotyku dzis 3 dzien i juz jest lepiej:-)

reklama
Kasiuleczko-zdrówka Niuni Twej!
No już jestem po wizycie-mój lekarz tylko lookną na moje gardziołko i antybiotyk dostałam:(Niestety tak jak przewidywałam angina-tzn samej nazwy mi nie powiedział(bo chyba takowego określenia nie maja,co?),ale opisał(z rysunkiem włącznie)i tak-to to.Tylko oby teraz ten anty pomógł,bo sfiksuję:wściekła/y:

barmanko znaczy , że i urodziny i ze rocznica - takie 2 w 1 :-D najlepszego kochana dla Ciebie i dla Was;-)

Tichonkowa nooo :sorry:

lubiczanko Cię wzięło - oby antybiotyk pomógł :*

kasiuleczko ... normalnie gadać się nie chce- Nikola w 2 dzien swiat zaczeła znów goraczkować (po 2.5 tyg od poprzedniej goraczki :confused2:) i do dziś siedzi w domu ze mną:confused2: Na łeb idzie dostać. Innych objawów brak ...

no to zmykam kochane- fitness zaraz ;-)

Hejoo,
dziękuję za życzenia. Tak, mam dziś urodziny jak również wspólnie z mężem mamy rocznicę ślubu:-D
Dziś niestety nie popisze z Wami - raz dzieje mi się cosik z klawiaturą0 (po każdej spacji zera mi wyskakują:confused2:), dwa - źle się dziś czuję, dzidziol chyba joge dziś trenuje :baffled: Boli mnie każdy milimetr żeber :eek:

Margaritto no szkoda gadac, u nas tak samo jakos w dziwnej kolejnosci wszystko, najpierw goraczka przez 3 noce a w dzien jakby nic jej nie bylo, poxniej dwa dni ciszy, a przed swietami znowu garaczka i katar ze hej i gardlo powiekszone kaszlu brak:confused2: ha ha najwazniejsze ze do szkoly zdazy sie wykurowac:-D. Dzis zaliczylysmy spacer do znajomej tam dziewuchy sie pobawily- i ci powiem ze wszystkie Olivy kolezanki majá taki katar. To chyba jakis wirus pasudny albo skoki tych temperatur jednego dnia 10 stopni poxniej 27stopni przez 3 dni a poxniej znowu 13 stopni:confused2:
no a ja dzis hepii bo na malutkie wakacje w maju polecimy i choc jedná rodzinna impreze zalicze Komunie siostrzenicy- a ominely mnie juz dwie impry chrzciny i w ten weekend slub ciotki.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry