gastone
potrojna mama
Według mnie Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci jest najlepsza:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mężowy robił dziś obiadek a ja z glutkiem, plus koleżanka z córką, za wszystkie czasy wysiedzieliśmy się na placu zabaw, tak miło dogrzałam się w słoneczku, ojj tego mi brakowało. Po przyjściu do domu jak lunął deszcz to nie odpuścił już do wieczora. No ale najważniejsze że młody wybawił się na huśtawkach. A że miał "prowodyrke" to mu się nie nudziło 

tylko jeszcze nad ozdobami do nich muszę pomyśleć
w sumie proste jak drut te literki są
myślałam że więcej paprania będzie z tym..
A czy bym chciała by dziecko się szybciej urodziło? Hmmm z jednej strony tak, wage odpowiednią ma, wcześniactwo mu/jej raczej nie grozi, wszystko gotowe już mam - no może oprócz tej cholernej torby do szpitala, wciąż spakowanej nie mam
, i panicznie boję się "przeterminowania"
Z drugiej zaś.. wiem że potem wszystko mi się utnie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, a ja tylu fajnych rzeczy jeszcze nie porobiłam
ehhh te dylematy 
Ja nadal mam dyszkę do zrzucenia i stoi waga jak zaklęta
Czuję,że to przez tarczycę:-(Aaaa...i tak jak mówiłam,ważyłam te 19 kilo temu dużo więcej od Ciebie
Tzn.wagę miałam parę kilo niższą ale ja z kilkanaście centymetrów mniejsza od Ciebie więc zapuszczona byłam jeszcze gorzej niż Ty