reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta, a czy Ty juz czasem kiedys nie pisalas ze jestes "zagrozona" utrata pracy? Czy mi sie cosik pomieszalo... Moze szefuncio Cie tylko tak straszy.. A jakby co to odprawe dostaniesz - hipotetycznie pytam.

ja juz miałam rok temu 6-tygodniową przerwe,a miało nie byc pracy juz po swiętach ale jakos ciągnie,co chwila mówi ze koniec ale jeszcze pracuje więc takie zawieszenie:sorry:

reklama
wizzair i mamy wykupioną club card:tak:z Cork do Wrocławia
my tez mamy z Cork taniej,ale dojazd do Cork doliczyc to,na to samo mniej wiecej mi wyjdzie jak do Dublina dojade i rayanerem polece...ale znow rayanair z Dublina do Łodzi leci a mi Wawa by bardziej pasowala:)ale coz do wawy Aer Lingus lata a w cholere drogi:sorry2:
:cool2:.
Barmanko na razie one way ticket....nie wiem ile w Pl bedziemy,zakupie pozniej powrotny:ninja2:

Witam poświatecznie
Margaritta aaa, o tym zapomniałam:):), ale mam nadzieję, że warto było na te konferencję pojechać:):):)
AsienkoM mi przyszła trzydniówka do głowy, ale pomyślałam, że jak to bez gorączki to pewnie nie to, bo my mieliśmy tę klasyczną z gorączką i potem wysypką

Barmanko tez Wam pogoda nie dopisała,ale co zrobic pogoda zmienna jest na Wyspie.:tak:
My po spacerku z mężowskim i małym,zaszłam na solarium po drodze.:-)Troszke sie opalić.Miłego wieczorku,zmykam Igorka umyc i położyć spać.

reklama
a mi cisnienie bank podniósł:wściekła/y:zamiast w euro tak jak zaznaczyłam to wysłali w złotówkach:wściekła/y:za rezerwacje ale całe szczęście nie przepadło,dosłałam reszte i jest ok:tak:jak pojade do pl to likwiduje konto w millenium bo to nie jest pierwsza taka sytuacja:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry