reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejoo,
nie śpie od 6.30 :baffled: stres jakiś czy co...?:eek:
Pranko się kręci, pościelówkę zmieniłam. Mężowy dziś obiadek robi, mam nadzieje że znajomi dojadą dziś do nas:sorry::-p
Miałam ciasto robić ale taaak mi się nie chce:zawstydzona/y: bardzo zgrzesze jak kupię coś gotowego?:sorry:
No nic lece się czymś zająć, paaa:tak:

Witam...
Masakra jak u nas leje:sorry:Ciemno jak nie powiem gdzie i ogólnie...nie lubię poniedziałków,tydzień jak dla mnie to tak coś około środy powinien się zaczynać:-D
Młody śpi,szybko musiałam poodkurzać bo on jak na chodzie jest to nie ma szans,no boi się okropnie:sorry:Pranie zaraz się skończy wirować,obiad mam więc luzzz....;-)
Anineczko witamy w domku:tak:Będziesz miała spokój z ospą;-)
Barmanko czadowo wyglądasz,serio,bardzo mi się podoba i w ogóle muszę Ci powiedzieć,że bardzo Ci ładnie w czerwieniach:tak:
Kamila fajna dziewczyna,co?Wiesienko dawaj do niej bo już masę bebedziewczyn z okolic Dublina do niej jeździ:tak:
Aniaa współczuję nocek,biedna Lencia my dziś tez mieliśmy taki czad,że szok:confused2:Matt obudził się około 22:00 i darł się tak strasznie,że na zmianę z P go na rękach nosiliśmy,darł się dwie godziny i niczym nie szło go uspokoić:-(Dałam mu Viburcol,obrzygał P,naszą pościel i wreszcie padł by....o 2:30 wstać w świetnym humorze wyspany,rozgadany :eek:A my wykończeni:baffled:Urzędował następną godzinę i wreszcie usnął w naszym łóżku po czym 6:30 już był na nogach:baffled::confused2:Jak ze 3 godziny dziś spaliśmy to wszystko:confused2:Czwórka mu idzie,już widać,ale jeszcze się nie przebiła,dziąsło jak balon,do tego katar ma taki ropny żółto-biały,cherla i tak wszystko do kupy:confused2:
A z tym Waszym wyjazdem to chyba se żartujesz?!:szok:Jasne,że gdzie P tam i ja ale nigdy bym się chyba nie zdecydowała na inny kraj niż anglojęzyczny:no:Ledwo tu daję radę się dogadać a gdzie mi francuskim operować:szok:A uczyłam się 4 lata:zawstydzona/y:Ty śmigasz po francusku?Podziwiam Cię,że w ogóle bierzesz taką opcje pod uwagę:sorry:
Ewelcia a propos Twoich domków,to patrz jaki tu czad: Maytree, Bray Road, Enniskerry, Co. Wicklow - House to let
:-D
Najlepsze to to miejsce parkingowe
:-D

Ostatnia edycja:
witam

tak na szybko.
muszę się wbic w swój rytm.w dodatku Jeremiasz z ospą tak więc marudny i jęczy mi w aucie.chyba M musi wziąśc jakiegoś offa z pracy bo boję się tak jeździc z młodym i ospą jego,jeszcze się przeziębi i kaplica będzie.
cieszę się niemożebnie że w domciu jestem,mam na jakiś rok,dwa z głowy Polskę,albo i dłużej.

no lecę zupkę gotowac i po Antka za godzinę wybywam;-)

Aha,dostępu do bb nie miałam bo w telefonie to porażka:baffled:

miłego dnia dziewuszki.

Barmanko kupne tez dobre ciasto:tak:
Tichonku współczuje nocki,oby Mateuszkowi wyszła ta czwórka szybko.
Aniaa jak tam Lenka?
Anineczko witaj:tak:Oby ospa szybko przeszła.
Ja dzis wstałam juz o 7,jakos mi sie spac nie chciało.Pozniej M był z kolega na kawce.:tak:Poprałam sobie,jeszcze tylko białe mi zostało i z głowy.Kurcze co za pogoda,mogłoby sie sie przejasnic i nie padac, bo bym wyszła z małym na spacerek.Miłego popołudnia.

reklama
helloł

pogoda no comment :confused2:

anineczko łelkom hołm :cool2: szybkiego powrotu do rzeczywistosci życze a Jeremiaszkowi do zrdówka;-)

lubiczanko ano i Tobie miłego :*

Tichonku o masz jaka nocka ładna:sorry: za to oczyska i ząbki te co wyszły już są najpiękniejsze na świecie. Uściskaj mogo syna;-)

barmanko kupne wesss:confused2: no zartuje ofqrs - pewnie ze styknie:-D a fryzurkę masz świetniastą - zresztą ladnemu to we wszystkim ładnie jak to mawiała moja mama:-D;-)

wiesienka dajesz do Kamili :tak:

asienko_r korzystaj i zalatwiaj ;-)

w związku z "festynem" o którym Wam już pisałam mam tyle zajęć,ze ...uhh- dlatego zmykam kochane

buziole

Do góry