Aniaa83
Fanka BB :)
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
stres jakiś czy co...?

bardzo zgrzesze jak kupię coś gotowego?

Ciemno jak nie powiem gdzie i ogólnie...nie lubię poniedziałków,tydzień jak dla mnie to tak coś około środy powinien się zaczynać
Pranie zaraz się skończy wirować,obiad mam więc luzzz....;-)
Będziesz miała spokój z ospą;-)

Matt obudził się około 22:00 i darł się tak strasznie,że na zmianę z P go na rękach nosiliśmy,darł się dwie godziny i niczym nie szło go uspokoić:-(Dałam mu Viburcol,obrzygał P,naszą pościel i wreszcie padł by....o 2:30 wstać w świetnym humorze wyspany,rozgadany
A my wykończeni
Urzędował następną godzinę i wreszcie usnął w naszym łóżku po czym 6:30 już był na nogach
Jak ze 3 godziny dziś spaliśmy to wszystko
Czwórka mu idzie,już widać,ale jeszcze się nie przebiła,dziąsło jak balon,do tego katar ma taki ropny żółto-biały,cherla i tak wszystko do kupy
Jasne,że gdzie P tam i ja ale nigdy bym się chyba nie zdecydowała na inny kraj niż anglojęzyczny
Ledwo tu daję radę się dogadać a gdzie mi francuskim operować
A uczyłam się 4 lata
Ty śmigasz po francusku?Podziwiam Cię,że w ogóle bierzesz taką opcje pod uwagę

Oby ospa szybko przeszła.
Poprałam sobie,jeszcze tylko białe mi zostało i z głowy.Kurcze co za pogoda,mogłoby sie sie przejasnic i nie padac, bo bym wyszła z małym na spacerek.Miłego popołudnia.
szybkiego powrotu do rzeczywistosci życze a Jeremiaszkowi do zrdówka;-)
za to oczyska i ząbki te co wyszły już są najpiękniejsze na świecie. Uściskaj mogo syna;-)
no zartuje ofqrs - pewnie ze styknie
a fryzurkę masz świetniastą - zresztą ladnemu to we wszystkim ładnie jak to mawiała moja mama
;-)