GLIWA
Fanka BB :)
Kasiuleczko juz sie śmiałam,ze musi żonce cos kupić
:-)
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-)

Radek szczał i szczał w Pampki,dłuuugo
On w tej szkole ma tylu znajomych,dużo polskich dzieci,poza tym czeka na ukończenie budynku szkoły,jest bardzo podekscytowany perspektywą pójścia we wrześniu do nowiusieńkiej szkoły,widzę,że bardzo się cieszy
Nie chcę,dlatego,że my mamy chęć przeprowadzki,zmieniać jemu całego otoczenia
Druga sprawa,że to osiedle,gdzie mieszkamy jest najnowsze w Swords,gdzie nie słyszę,wszędzie grzyby w domu
No i trzecia sprawa,P ma stąd 5 minut do pracy a musi być pod ręką w każdej chwili,taka praca...Bywa,że w niedzielę szef dzwoni i prosi,żeby na godzinę przyjechał do pracy i P w moment już jest
A tak jak kiedyś już pisałam,P czuje się jakby zobowiązany do tego
Szef jego jest bardzo w porządku

Same superlatywy

To kiedy będziemy gratulacje składać?:-)
u nas , i oby dzis nie padalo.
w dol to juz nie bardzo
. no ale latka lecá a ja ciagle na sportowo chodze spodniczke zakladam jedynie w swieta , chyba taka Trinny i Susannach by mi sie przydaly buahhhhhh