reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej
u nas tez sloneczko jak na razie świeci

ta pogoda ostatnio to taka nijaka, zuzia jakiejś chrypki dostała. P wczoraj miał jakiś gorszy dzień, caly czas bolała go głowa a wieczorem to jakiś rozpalony był, aż parzył. Zobaczymy jak dzisiaj będzie się czuł.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Hej .Przepraszam ze tak z dolotu.
Potrzebuje dobre srodki uspokajajace bez recepty.
Kalms juz znam.Moze cos lepszego??

Hejoo, czy Wy też się tak nudzicie jak ja?:confused2: czym bardziej znudzona jestem tym bardziej nic mi się nie chce :baffled: paradoks jakiś czy co?:eek:
Jak dziś tak wiać nie będzie to zaczynamy werandowanie Alicji :tak: Boszz niech się zmieni ta pogoda bo od siedzenia w domu fioła już dostaje:confused2:

Miłego dnia dla Was :tak:

Gastone, ja kiedyś Persen brałam (nie wiem czy kupisz tutaj, ja miałam z Pl), ale czy to one mi pomagały czy sama świadomość ich brania to nie wiem
:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Kasiuleczka, nono widzę że masz pomysły :confused2::szok: dziecku to się nie dziwie że coś wymodzi ale Ty?? :-p:-D to taki żarcik ku pokrzepieniu :tak::-D

ha ha ha Barmanko ano widzisz:-Dczasem i parents cos wywinie:sorry::zawstydzona/y: ale juz wiecej nie zamierzam sie slizgac w wannie:-D.
No z mojá raczká ciut lepiej ale nadal ubieranie idzie mi w zwolnionym tempie no i uczesac sie nie moge juz nie wspomne o umyciu glowy:confused2:.
aaaa wczoraj wieczorem bylam na spotkaniu w szkole do ktorej Olive zapisalam .Moja byla na liscie rezerwowej i teraz czekam na telefon bo te dzieci ktorych rodzice sie nie pojawili wypadná a na ich miejsce wskakujá dzieci z list rezerwowych.

Tichonku ale masz tancerza w domciu:-D
Ewelcia i jak tam napewno jest ta ospa;-)jak tak to zdrowka dla Szyma no i oby Ciebie poxniej mocno nie wysypalo. ja mialam ospe w wieku 18lat i wygladalam strasznie .:sorry:
Anineczko nooo zdrowka!!!
Asienko r hmmm no wlasnie fajne to jest ze robiá obie dziurki naraz. no i tak wlasnie mysle ze moja Oliva chyba bedzie musiala sama podjác decyzje ja tez poxno sobie przebijalam dopiero na komunie. Mloda teraz po domku w klipsach ksiezniczkowych chodzi moze wkrotce zmieni zdanie i bedzie chciala przebic.

reklama
Barmanka mam tak samo
Anineczka a miało, miało a tu chmurki. U nas na obiadek dzisiaj gotowany kalafiorek z bułeczką tartą. Tylko później coś dla mężowskiego na szybko wymyśle bo on to takich rzeczy nie jada.
Gastone a co się dzieje, że aż środków uspokajających potrzebujesz??

Do góry