reklama

Mamy z Irlandii!!

hej!
ja to raczej nie ospa u mlodego:cool2:
kurde w nocy bylam pewna ze to,to....
a dzis z babli "ospowych"zostaly male punkciki i wygladaja jakby go cos pogryzlo:eek:...tylko co? jak my w domu siedzimy ostatnio..

Anineczko zdrowka zycze:)
Asienko R dzielna Andzia:)
Kasiuleczko OMG:szok:...az mnie ciary przeszly:)
Barmanko ja ostatnio tez robilam pozadek w szymka szafie.Nie wiemjak twoja pralka,ale moja chyba kurczy rzeczy:cool2::rofl2:
Asienko r, Tichonku milej imprezy urodzinowej:)
Asienko M w ktorym szpitalu rodzaca wyladowala?
Lubiczanko ja chyba dzis kajzerki zrobie:)...ma drozdze,bo ostatnio cebularze robilam:)
znalazlam swietnego bloga....z super przepisami i zdjeciami i opisem jak zrobic itp...moge sie podzielic

reklama
Radek na urodziny do kolegi z klasy ma zaproszenie:-DWidzisz jakbyśmy się (nie)dogadały:-D
A Edyta miała kiedyś wpaśc do mnie na kawę,w ostatniej chwili napisała,że nie da rady.Odpisałam,że nie ma sprawy,niech kiedy indziej wpadnie i od tej pory cisza a to było chyba z pół roku temu:eek:
Sylwek do mojego P miał zadzwonic w sprawie tenisa jakoś jesienią i też nie zadzwonił więc...kontakt się urwał
:sorry:
Ewelcia raczej imprez:-DBo na inne się wybieramy:-D
A może masz pluskwy w materacu i Szyma pożarły:confused:

Ostatnia edycja:
AsienkkoM w Athy nie ma szpitala...jak juz to Portlaoise,albo Kilkenny,ewentulanie Waterford aaa no i Roslare..to najblizsze szpitale,ale obstawiam Portlaoise...bo kobitki z Athy przewaznie tam rodza:)

SZym ma nowy materac...chyba ze gdzies w wykladzinie siedza?nie wiem,ja nic nie widzialam:no:

Hejka.Kurcze i znów pogoda do bani:wściekła/y:az mozna w depresje jakos wpasc.Dzis pospaliśmy z Igorkiem do 10.30 wiec wyspana jestem.Zaraz bedzie trzeba obiadzik przyszykowac i pozniej luzik.
Tichonku gratki dla synusia za kolejnego zabka.
Kasiuleczko omg,dobrze ze sobie powazniej krzywdy nie zrobiłaś.
AsienkoR to Ania dzielna dziewczynka.Pewnie slicznie wygląda w kolczykach.
AsienkoM oby szybko bratowa tuliła malenstwo.
Ewelcia oby to nie ospa.Zdróweczka.
Miłego Dnia.

Tichonek, gratki za kolejne ząbki :tak:

Lubiczanka, podziękował :happy:

Asienka widzę że P bratowej znów upiekło się z bólem porodowym, coo? :sorry:

Ewelcia, :rofl2::rofl2:zamocie Ty:rofl2::rofl2: to jak nie ospa to co?
Nie wiemjak twoja pralka,ale moja chyba kurczy rzeczy:cool2::rofl2:
tjaaa to skutek prania w programie 2,5 godzinnym :-D:rofl2:

Kasiuleczka, nono widzę że masz pomysły :confused2::szok: dziecku to się nie dziwie że coś wymodzi ale Ty?? :-p:-D to taki żarcik ku pokrzepieniu :tak::-D

A mi się nic nie chce robić :eek: łaże w koszuli i szlafroku i mi to lotto:cool2: co dzień jakaś midwife przyłazi więc nawet nie chce mi się ubrać normalnie:-p
Fotki...wstawie...wstawie...:cool2:

reklama
Witam z pracy znow.
Tichonku gratki za kolejne zabki.
Ewelcia to dobrze ze to nie ospa, moze jakies uczulenie.
Kasiuleczko dobrze ze nic zlego sie nie stalo.
Anieczko zdrowia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry