reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziendoberek kochane:)
Nikus cala nocke majaczyl stekal plakal i mial goraczke pomimo nurofenu czy calpolu jak mu dawalam:(o 6rano dalam nu nurofem i antybiotyk i beiedny usnal i spalismy do 11 wiec wreszcie sie wyspalismy i wypoczelismy,teraz tez spi wiec mam labe bo starsi na basenie i beda dopuero wieczorkiem wiec leze i sie bycze:)

Barmanka a no późno mamy te loty do Polski z rzeszowa. W zimie są tylko przesunięte na wcześniejszą godzine.
Gliwa a no szaleje z babcią i nie słucha się bo babcia na wszystko pozwala.
Biola zbieraj siły

U mnie na obiadek młoda kapustka, a wieczorem gołąbki będą się piec.

Dzionek mija oki.:tak:bylismy na spacerku wspólnym.Igorek wyjechał swoja nowa fura na miasto:-D,jak dumnie siedział.:tak:Zaszlismy poparzec na festyn dla dzieci.Były atrakcje dla dzieci,ale Igorek jeszcze za mały.Wiec dostał balonika na hel z autek od mamusi i tatusia.W drodze powrotnej odwiedziłam solarium,bo dawno nie byłam.No i tak zleciał miło czas.
Biola odpoczywaj poki masz czas.
AsienkoM a niech sie Zuzia cieszy ze babcia jest.
Miłego wieczorku.

AsieńkoR-od poniedziałku w lidlu fajne grillki za 25e będą;)))
Anineczko-dzięki wielkie za super "imprezkę"i za telefon.....
Marta-Tobie również dzięx-wpadasz jutro?
Biola-masakra-biedny Nikuś...Oby wczorajsza noc się nie powtórzyła i antybiotyk dawał pozytywne rezultaty:tak:
Ależ mam boski humor-normalnie latam jak na skrzydłach-takiego uczucia i Wam zyczę i miłego wieczorku:-)

lubiczanka a pewnie ze bede:tak:i zabiore cie do anineczki na imprezke:-p:-Dhahahahhha:-Dmam ochote na anineczkowego szaszłyczka ale juz za pózno:-pna sniadanko zjem:tak:a ze humor masz dobry to sie nie dziwie :-P po takich gościach :-P

Oj tam oj tam,to Marecki robił szaszłyczki.
dzięki wielkie kobitki za super sobotę :-)
I za ciuszki i za zabawki,normalnie za wszystko:tak:

Lubiczanko dla nas ten telefon to zaszczyt,dzięki kochana.Buziak wielki :*

no,dzieciaczki już w łóżkach,czas na odpoczynek. :tak:

anineczko a prosze bardzo:-)żarełko zabrałam do domu bo marecki takie szaszłyki pyszne zrobił ze sie nie powstrzymałam:zawstydzona/y:wpadajcie częsciej!!!i do siebie zapraszam!!!widziałas jaką miejscówke mam na grilla :-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry