Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak się ogarnę to nadrobię, sooorki
Nie dziwie się że chcesz do pracy wrócić, mam tak samo - wolne się przydaje na jakiś czas ale potem człowiek świruje w domu! Ale wiem że mi byłoby ciężko wrócić na cały etat do pracy

w poniedziałki jeździmy, m ma wolne wtedy ;-) a które krzesełka kupiłaś? z serii mamut? Oby Zuzi dobrze służył
No i żeby pieniążki na koncie Fis'em się okazały
A kiedy składałaś papiery, dawno temu?
nie wiem dlaczego tam mam
moja mama dla odmiany "chodzi spać z kurami" czyli lekka szarówka na dworze a ta już komara tnie 
to twoje dziecko, Twoja rodzina, Ty walczysz o ich dobro, teściowej wytłumacz o co lotto że chciałabyś spróbować przez pare dni, że tutaj nie masz takiej możliwości (może spróbuj w te dni co teściowa ma wolne
). Wiem że można znaleźć tańszych kurierów, koleżanka korzystała z prywatnych przewoźników reklamujących się na gazeta .ie, ale po przejściach jakie miała nie polecam nikomu i sama też korzystać nie będę
(choć tanio bo 1e za kg..)
Co do dzieci-J bedzie już po pracy,więc bedziemy się wymieniać...Potem od września bede miała więcej mozliwości-kiedy dzieci w szkole a Daniel w przedszkolu
a powiem Ci że teraz nowi pracownicy mogą więcej kaski na starcie wyrwać, niż Ci co już pracują w danej firmie ;-) Czyli rozumiem że chcesz na popołudnia wrócić?
AsienkaM ja do Ikea w weekend też nie jeżdżę, raz się wybrałam i dzięki wielkiew poniedziałki jeździmy, m ma wolne wtedy ;-) a które krzesełka kupiłaś? z serii mamut? Oby Zuzi dobrze służył
No i żeby pieniążki na koncie Fis'em się okazały
A kiedy składałaś papiery, dawno temu?
AsienkaR, widzisz jak ja pójdę spać po 23 to na drugi dzień czacha mi nawala jak sto diabłównie wiem dlaczego tam mam
moja mama dla odmiany "chodzi spać z kurami" czyli lekka szarówka na dworze a ta już komara tnie