reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsieńkoM-wow-lubimy,kiedy wpływają pieniążki na konto;)Super:)
Dzieki Dziewczynki-trzymajcie kciuki,ale ok 18tej;)Tymczasem ja wszystko oprócz sprzatania robię-poczta,bank,sklep,sałatka,fasolka z bułeczką tartą,pranie...a do odkurzacza wciąż mi za daleko:zawstydzona/y:

ja tak na szybko, czas z rana leci jak szalony, zwłaszcza jak jęczydupy w domu nie ma :-D

Lubiczanka, a chcesz na cały etat wrócić do pracy? Pewnie już sobie wszystko zorganizowałaś w razie czego...;-)mam na myśli opiekę nad dziećmi...teraz zdałam sobie sprawe że nie odpisałam Ci na Twe pytanie,:zawstydzona/y: jak się ogarnę to nadrobię, sooorki:zawstydzona/y: Nie dziwie się że chcesz do pracy wrócić, mam tak samo - wolne się przydaje na jakiś czas ale potem człowiek świruje w domu! Ale wiem że mi byłoby ciężko wrócić na cały etat do pracy:baffled:
A spać chodzę tak koło 1, czasem zdarza mi się bić rekordy ;-) wcześniej do łóżka kłade się tylko po to by książkę poczytać ;-)

Ewelcia, hihi widzę że ze spaniem mamy tak samo :rolleyes2:
uuu aż tormentiol potrzebowałaś? a nie trzeba było spróbować okładu z młodego, jędrnego siusiora? :-D:-D

AsienkaM ja do Ikea w weekend też nie jeżdżę, raz się wybrałam i dzięki wielkie :baffled: w poniedziałki jeździmy, m ma wolne wtedy ;-) a które krzesełka kupiłaś? z serii mamut? Oby Zuzi dobrze służył :tak: No i żeby pieniążki na koncie Fis'em się okazały :tak: A kiedy składałaś papiery, dawno temu?

AsienkaR, widzisz jak ja pójdę spać po 23 to na drugi dzień czacha mi nawala jak sto diabłów:szok: nie wiem dlaczego tam mam:sorry: moja mama dla odmiany "chodzi spać z kurami" czyli lekka szarówka na dworze a ta już komara tnie :confused2:

Biola, ja bym się sąsiadami nie przejmowała :-p to twoje dziecko, Twoja rodzina, Ty walczysz o ich dobro, teściowej wytłumacz o co lotto że chciałabyś spróbować przez pare dni, że tutaj nie masz takiej możliwości (może spróbuj w te dni co teściowa ma wolne:tak:). Wiem że można znaleźć tańszych kurierów, koleżanka korzystała z prywatnych przewoźników reklamujących się na gazeta .ie, ale po przejściach jakie miała nie polecam nikomu i sama też korzystać nie będę :sorry: (choć tanio bo 1e za kg..)
Na pęcherz nie pomogę, nie znam się :no:

Barmanka-tak,w grę wchodzi wyłącznie cały etat:sorry:Co do dzieci-J bedzie już po pracy,więc bedziemy się wymieniać...Potem od września bede miała więcej mozliwości-kiedy dzieci w szkole a Daniel w przedszkolu;)Choc szczerze mówiąc biorąc pod uwagę,że interesuje mnie konkretna stawka to nie wiem czy praca dojdzie do skutku...Nie to zebym tak wybredna była czy wymagająca,ale stracimy fis i mój JA,dodając koszt dojazdu to muszę mieć to minimum:)Przecież za free nie bedę sie szlajać po Irlandii byleby z domku uciec;)

Lubiczanka, no się rozumie! :tak: a powiem Ci że teraz nowi pracownicy mogą więcej kaski na starcie wyrwać, niż Ci co już pracują w danej firmie ;-) Czyli rozumiem że chcesz na popołudnia wrócić?

witajcie

Kubuś wczoraj skończył 4 tyg. (jutro minie miesiąc) - jak ten czas zasuwa, normalnie.... ucieka mi między palcami.
Mały ma jeszcze nieunormowany tryb dzienny i nie bardzo mam czas, ale myślę, że już niedługo i jakoś wpadnę w ten rytm i poradzę sobie z ustawieniem dnia z dwójką bąbli. Póki co wieczorem padam i nie ma sił na BB (zasypiam przed włączonym kompem), tak, że sorki, że tylko o nas.

AsienkaM ja do Ikea w weekend też nie jeżdżę, raz się wybrałam i dzięki wielkie :baffled: w poniedziałki jeździmy, m ma wolne wtedy ;-) a które krzesełka kupiłaś? z serii mamut? Oby Zuzi dobrze służył :tak: No i żeby pieniążki na koncie Fis'em się okazały :tak: A kiedy składałaś papiery, dawno temu?

AsienkaR, widzisz jak ja pójdę spać po 23 to na drugi dzień czacha mi nawala jak sto diabłów:szok: nie wiem dlaczego tam mam:sorry: moja mama dla odmiany "chodzi spać z kurami" czyli lekka szarówka na dworze a ta już komara tnie :confused2:

O takie kupiliśmy drewniane KRITTER Series - IKEA. 2 Krzesełka i stoliczek w kolorze czerwonym. Tylko na zdjęciach ta czerwien taka ciemna a w rzeczywistości to taka truskaweczka. Jakoś te Mamut nam nie podpasowały.
A jeśli chodzi o spanie to ja też nie moge długo spać bo potem jestem nie do życia a P jak wczesnie się położy to na drugi dzień głowa go boli.

Katrina no leci ten czas, Buziaki dla Kubusia juz dziś na jego pierwszy miesiąc.

Barmanko-tak,jak na razie w grę wchodzą wieczory(bo od 18tej)...po 8godzin:/co Ty powiesz?a gdzie takie informacje mogę znaleźć(na temat stawek)?;)))
Katrina-a no czasu nie da sie zatrzymać...dopiero co w brzusiu się kubuś kręcił,a tu juz jutro miesiąc jego na świecie minie-:szok:

reklama
Do góry