reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

To super :-)
Mój nick mało Wam pomoże ponieważ więcej udzielałam się na innym wątku, tutaj jakoś nie miałam siły przebicia :-D

Mam na imię Beata i mieszkam w Ennis. Moja córcia urodziła się w sierpniu 2011. Jestem w Irlandii ponad 2 lata :-)

pytajcie o co chcecie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lubiczanko hmmm a co to za rozmowa,hę?
A kiedy zaczynasz ten kurs komputerowy.

Biola koniecznie odwiedź psychologa. Mam nadzieję,że unormuje się sytuacja.A dzieci nie mogą raz na jakiś czas z R.pospać jak już muszą? Zajedziesz się kobieto.
A co do drzwi to też tak mam :sorry: To znaczy nie umiem spać przy otwartych.Zawsze zamykam od łazienki w sypialni i od sypialni też.O ile mnie pamięć nie zawodzi to Tichonkowa też ma taką schizę :rofl2: Tak więc tutaj mu się nie dziwię :tak:

Barmanko a co żarłaś?
A i jak Marcel się czuje?

Kamcia to będziesz miała labę kochana.A powiedź mi czy do 20 lipca trafi Ci się jakiś wolny weekend?

No nic to,idę.Wena mi wróciła o alleluja.Kolejna serweta się tworzy :cool2:

Lubiczaknko powodzenia na rozmowie.daj znac jutro jak ci poszlo.

Barmako dzieki za recenzje w sprawie ciasta.

Biola skontaktuj sie z psychologiem,ma pewno nie zaszkodzi.
Jak my korzystalismy z kuriera to placilam cos okolo 30e do 20kg,jakos tak.

Wieczorem tworzylam bieznik,poraz trzeci wbilam sobie szydelko w palec:(pierwszy raz ze 2tyg.temu.2raz w sobote a dzis znow,w to samo miejsce co w sobote!!!boli jak cholera.

Dobrej nocki.:cool:

Biola, tu masz tanszego, sprawdzonego kuriera
Cennik : Green Speed : Przesyłki : Polska Irlandia : Paczki : Przeprowadzki
A masz mozliwosc by w pl Kacper spal sam kilka nocek?

Z zamykaniem drzwi tez tak mialam! Zawsze spalam za zamknietymi drzwiami. Przeszlo mi dopiero jak tutaj przyjechalismy, w sensie do Irl....

Anineczka, a dzieki ze pytasz, lepiej juz, caly dzien karmilam go wczorajszym rosolkiem, biedny nie mial apetytu ani na kanapki ani na ziemniaki.
A co zarlam? Ano ziemniaczki pieczone (uwieeelbiam), i ciasto ;)
hihi mi tez wena tworcza wrocila, fajnie tak podlubac wieczorkiem, i powiem Ci ze ciesze sie z tych szydelek z ebay z drewniana raczka, nie wyrobilam z tymi cieniutkimi :(

Ewelcia, gdzie wbilas sobie to szydelko - w palec pod paznokiec?

Moja godzina, moj zywiol ;) szkoda tylko ze dzieciorki nie chca spac tak do 10, wtedy zycie jak w Madrycie bym miala :)))

Witam
Gliwa,Ewelcia-dziękuję:)
Anineczko-hehe-idę tam,gdzie mnie poniesie;)a z kursu musiałam zrezygnować:(niestety trwał cały dzień(od 9-16.30)i 10tygodni-a ja sierpień mam zaklepany;)))
Barmanko-nie,nie wracam do mojej ex pracy,ale do podobnego przybytku,tylko na znacznie lepszych zasadach(tam pracowałam tylko z 1laską,więc mowy nie było o np.dniu wolnym,czy nawet chorobie,a tu jest zespół ludzi,coś mi wypada-telefon i oki;))O której Ty spać chodzisz???:szok:
Ewelcia-uuuu-biedny paluszek:-(Może odłóż szydełko na jakiś czas?
Anineczko-powodzenia w"dzierganiu";)))
Nie będę ukrywać,że siedząc w domku zaczynam fiksować-a i nie będę ukrywać,że kaska się przyda do domowego budżeciku;)
Miłego dnia Kobietki

Barmako zaklulakm sam opuszek..patrze dzis a palec spuchniety:baffled:..
pierwszym razem jak zaklulam to mi nie spuchl.
Chyba bede potrzebowac TORMENTIOL...moze uda mi sie zakupic w aptece internetowej;-)

Biola my tez korzystamy z tego kuriera co Barmanka podala...zawsze wszytslko na czas:)...

Lubiczanko kciuki zacisniete:)

Nie tylko Barmanka jest nocnym Markiem...ja przewaznie chodze spac kolo 1....czasami po 24,rzadko po 23

Edit:
tormentiol zakupiony,pozostaje mi czekac na dostarczenie:)

Ostatnia edycja:
Witam.

Ja tylko na chwile bo mam burdello na kółkach w kuchni:zawstydzona/y: A i głowa mnie boli od wczoraj, gdzieś ostatnio często boli mnie głowa:confused2:
P wczoraj wrócił wczesnie z pracy i pojechalismy do Ikei i zakupiliśmy Zuzi stoliczek z krzesełkami. Juz jakis czas temu chciałam jechać ale w weekend jest dużo ludzi więc jak wczoraj trafiła się okazja to pojechaliśmy.
Wczoraj nam chyba Fis przyznali bo na konto P spora sumka wpłynęła:-):cool2:. teraz tylko musze poczekać na poczte na decyzje

BetiAro
witaj i ja chyba Cię pamiętam, ale nie jestem pewna na 100%
Ewelcia oj ty niezdaro:-D
Lubiczanka trzymam kciuki.
Barmanka zdrówka dla Marcela

Barmanko dziekuje za linka napewno bede korzystac;)
A w pl mam mozliwosc zeby kacper spal sam ale boje sie bo jak zaczna sie drzec to blok obudza aa i tesciowa wstaje o 5rano do pracy,a jezeli nawet przespia nocke to o 5 pobudka:(pujde z nim do psychologa moze cos poradza i sensownego mi powiedza:)
Dzis oczywiscie nocka taka sama czyli najpierw nikus sie obudzil kolo 9pm a kolo 12am kacper darl sie jak przescieradlo i skutek taki ze spalam z mimi.r przyszedl z pracy i ich pozanosil ale kolo 4am kacper znowu przylazl bo spadl z lozka:(wiec poszlam do niego spac ale nie moglam usnac bo mnie pecherz nawalal i jak juz przeszlo i sobie drzemke zrobolam to juz trzeba bylo wstawac:(
A i mam wlasnie pytanko co mozecie polecic na zapalenie pecherza tutaj lub w pl bo musze cos zaczac brac a niechce isc do lekarza bo mi znowu antybiotyk wcisna:(

reklama
Do góry