Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale zadzumiona jestem piernicze wczesniejsze kladzenie sie do lozka czym wczesniej spac pojde tym bardziejnie do zycia jestem. Trzeba wrocic do swych nawykow czyli spanko po 1
Ewelcia, a tak widzialam, tylko najpierw na bb wlaznelam;-) super Szym wyglada
cos se nacisnelam i poprzedniego posta zatwierdzilam
Biola, wszystkiego dobrego dla Kacperka!!
Lubiczanka, powiedz Ty mi kobieto - kiedy Ty odespisz to wczesne wstawanie, cooo?
Gliwa, hmmm zaciekawilas mnie ta 'pomiksowana' restauracja, no bo jak smakuje polskie jedzenie to wszyscy wiemy, a ciekawostka moze byc jak smakuje nasza kuchnia z rak obcokrajowca
Asienka, przykre to co spotkalo Twoja siostre... ja nie wiem co sie dzieje na tym swiecie:-( mlode osoby choruja bardzo powaznie..swiat zwariowal! Oby wszystko bylo dobrze z siostra, trzymam kciuki.
Pogoda za oknem szkoda gadac. Dobrze ze wczoraj dwa pranka pyknelam bo dzis bylabym w czarnej D..e
Marcel zostal dzis w domu, czuje sie fatalnie, oczy zaropiale ze ledwo co slepia otworzyl, i cala noc go noga bolala (pierdzielone skoki wzorstowe).
A ja robie zalegle ciasto, w koncu udalo sie kupic wszystkie niezbedne skladniki
AsienkoM wspolczuje Twojej siostrze stresow....oby jednak trafila na kompetentnego lekarza Barmanko czekamy na Twoje ciasto...zdaj relacje jak wyszlo to moze i ja sie na nie skusze Lubiczanko ale mialas pobudkeSzym dzis wstal o 8;-)
Ewelcia,Barmanka-ależ ja tam już przestałam się przejmować...jesli moje pobudki cyklicznie odbywają się ok.5tej rano to nic jak się przyzwyczaić trzeba AsieńkoM-trzymam kciuki z całych sił za Siostrę
My z dziećmi dziś na obiad mało ambitny plan mamy-pizzerinkiAle za to deserek,który wykona Dawid-sernik na zimno zapowiada się rewelacyjnie
AsieńkoM niech się siostra nie stresuje,ja też miałam 3 grupę,też przeszłam biopsję i wszystko było dobrze.Stres będzie tylko jak na wyniki będzie musiała poczekać.Będzie dobrze.
Ale po tym musi robić cytologię co roku,ja tak mam
Matt dopiero wstał,a starszaki wstały rano i sobie sami śniadanie zrobili.
pogoda lipna...
Witam sie kochane kacperek i mama dziekuja bardzo za zyczonka
Urodzinki sie udaly a malo brakowalo zeby sie nie odbyly bo kacper cala sobote zygal i sral jak najety juz sie przerazilam ze to szkarlaatyna bo dostalam ibfo ze szkoly ze panujeale w niedziele juz bylo lepiej wiec ur sie odbyly
A co do spania to ja juz nie mam sily do tych moich dzieci od miesiaca budza sie co noc i dra jak stare przescieradla jeden przez drugiegokacper zaczyna a nikus kaczy i skutek taki ze ja spie z dzieciakami a r u nich w pokoju
W srode polska jak milo i upaly
Tichonku a ty kiedy lecisz na wakacje?
Witam;-)
Po pierwsze dziękuję bardzo wszystkim Wam za głosy na MateoKażdy jeden jest potrzebny więc jeszcze raz dziękiPrawdę mówiąc nie liczę na wygraną bo tam jest tyle pięknych dzieciaczków,że głowa mała,ale spróbowac...czemu nie?:-)
Nie mam ostatnio jakoś natchnienia do pisania,czytam codziennie po kilka razy,ale nie piszę bo mam głowę nabitą problemami rodzinnymi:-(
Wakacje się cudnie zaczynająWariacji można dostac,tak siedziec z dziecmi w domu
Jutro czy będzie pogoda czy nie i tak muszę do miasta wyruszyc bo Matt ma ostatnie szczepienie a ja blood test,poza tym poczta do obskoczenia,list do CHB wysłac bo i mnie przyszedł i jeszcze parę spraw do załatwieniaJuż się cieszę na taką wyprawę z dwójką maruderów Przepraszam,że nie skomentuję wszystkich postów,tylko ostatnie ale za dużo po prostu tego się nawarstwiło GLIWA jak dziadek? AsienkoM przykre to bardzo co piszesz,ale mam nadzieję,że jak Anineczka napisała skończy się "tylko" na strachu i stresieDuuuużo zdrówka dla siostry Barmanko też wczoraj piekłam ciacho z tego bloga,ta dziewczyna takie przepisy tam ma,że od samego patrzenia słodko się robiJa robiłam malinowe Lubiczanko fajno,że sprawa z ocenami się wyjaśniła Margaritta dziękuję za wczoraj i za wszystko,wiedziałam,że lepszej chrzestnej Matt miec nie mógł:-)....Szkoda,że nie ma emotki posyłającej całusa Dziewczyny co Wy z tymi naszymi wczasami?Za miesiąc dopiero lecimy Biola wszystkiego najlepszego dla Kacperka
Hej.
Dzis z Igorkiem pospaliśmy,wstaliśmy po 10.Wyspałam sie :-)Pogoda taka sobie,niebo zachmurzone.Ale cieplo jest. Lubiczanko no nieraz trzeba wyjsc,zeby odpoczac od gotowania w domku.
AsienkoM duzo zdróweczka dla siostry,oby wszystko było w porządku.Ahhhh techoroby. Biola STO LATEK DLA KACPERKA.:-) Tichonku dzięki ze pytasz,dziadek moj jeszcze lezy w szpitalu na Ojomie cały czas walczy.
Miłego Dzionka.
Hej dziewczyny
Byłam kiedyś na tym forum pod innym nickiem, mam nadzieje że teraz uda mi się zostać tutaj na dłużej. o ile pasuje wam moje towarzystwo?