Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewelcia, panna cotta jest pycha deserem (jadłam w restauracji i niebo w gębie) ale minus tego deseru taki że mało go jest taki na ząbek raptem.. mleczny ząbek..
Pochwal się bieżnikiem ja wczoraj skończyłam serwetke, fajnie dosyć wyszło, musze tylko ten krochmal w Pl sklepie gdzieś dostać bo móc skończyć. No i teraz mam plan by zrobić obrus na okragły stół... nie wiem czy to dobry pomysł bo chce zrobić w jednym kawałku, a jeśli się np pomylę to będę miała dużo prucia :-(
Asienka, to mężowi pewnie szybko poszła robota przy browarku ;-)
No i dobrze że ŻYJECIE :-)
Fajnie Wam z tym grillem u Asienki, zatem bezdeszczowego popołudnia Wam życzę
Anineczko juz oddany glosik
Milego dnia z goscmi;-)
Barmanko z tego przepisu z ktorego ja robilam wyszla mi tortownicawiec wcale nie tak malo
oj na razie nie ma sie czym chwalic...to bardzo pracochlonne zajecie,jesli chodzi o bieznik z elementow...mam kilka szczepionych razem
Nastepnym razem bede robic juz nie z elementow
Krochmal ŁUGA jest boski!!!!
Dalam jedna nakretke na troche wody,wyplupakalam w nim bieznik i wysuszylam,a potem tylko goracym zelazkiem rozprasowalam i lekko naciagalam podczas prasowania;-)
Ja tez oddałam głos,mam nadzieje ze dobrze tam nacisnełam.:-)Niedziela jak dla mnie za szybko mija,no ale co zrobic.Wróciliśmy niedawno z miasta,M mnie zaprosił na obiadek.Do nowej otwartej ala restauracji.Polak u Nas otworzył w Balbriggan.Po obiadku poszlismy na plac zabaw z Igorkiem. Barmanko zdróweczka dla Marcela. AsienkoM i AsienkoR MIŁEGO GRILOWANIA.
Miłego popołudnia.