reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ewelcia, panna cotta jest pycha deserem (jadłam w restauracji i niebo w gębie) ale minus tego deseru taki że mało go jest :zawstydzona/y: taki na ząbek raptem.. mleczny ząbek..:sorry:
Pochwal się bieżnikiem :tak: ja wczoraj skończyłam serwetke, fajnie dosyć wyszło, musze tylko ten krochmal w Pl sklepie gdzieś dostać bo móc skończyć. No i teraz mam plan by zrobić obrus na okragły stół... nie wiem czy to dobry pomysł bo chce zrobić w jednym kawałku, a jeśli się np pomylę to będę miała dużo prucia :-(

Asienka, to mężowi pewnie szybko poszła robota przy browarku ;-)
No i dobrze że ŻYJECIE :-)
Fajnie Wam z tym grillem u Asienki, zatem bezdeszczowego popołudnia Wam życzę :tak:

Wiesienka, się nie tłumacz tylko przyjeżdżaj :-p

Anineczko juz oddany glosik:)
Milego dnia z goscmi:);-)

Barmanko z tego przepisu z ktorego ja robilam wyszla mi tortownica:)wiec wcale nie tak malo:)
oj na razie nie ma sie czym chwalic...to bardzo pracochlonne zajecie,jesli chodzi o bieznik z elementow...mam kilka szczepionych razem:)
Nastepnym razem bede robic juz nie z elementow:)
Krochmal ŁUGA jest boski!!!!
Dalam jedna nakretke na troche wody,wyplupakalam w nim bieznik i wysuszylam,a potem tylko goracym zelazkiem rozprasowalam i lekko naciagalam podczas prasowania:);-)

Ewelcia właśnie dlatego chce ten krochmal gotowy kupić a nie bawić się by samemu go robić :sorry:

Anineczko, miłego dnia! Głosik oddany również :tak:

Tichonku nie pyskuj:-p;-)...co u was?ostatnio cie cos wcielo?rok sie nie odzwywa,a potem wpada z prosba i jeszcze straszy,no!!!;-):-p:-)

Family fun day udany..SZym wrocil do domu z wymalowanym tygrysem na twrzy:)...
zmeczony jest strasznie....jeczenie mu sie wlaczylo

Ja tez oddałam głos,mam nadzieje ze dobrze tam nacisnełam.:-)Niedziela jak dla mnie za szybko mija,no ale co zrobic.Wróciliśmy niedawno z miasta,M mnie zaprosił na obiadek.Do nowej otwartej ala restauracji.Polak u Nas otworzył w Balbriggan.:tak:Po obiadku poszlismy na plac zabaw z Igorkiem.
Barmanko zdróweczka dla Marcela.
AsienkoM i AsienkoR MIŁEGO GRILOWANIA.
Miłego popołudnia.

reklama
Do góry