reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka, ojjj skad ja to znam - ten spokoj i cisza gdy dzieciaki spia, a ja sobie siedze delektuje sie ciiiszaaa

Ewelcia, no wlasnie w Pl tez nie bylo serka... a panna cotte robilam z torebki, przywiozlam kilka sztuk jak jeszcze w Pl bylismy (w styczniu), ale jakos mi to gotowe z proszku nie podeszlo wcale i tak sie ociagalam ze zrobieniem go, ale zauwazylam ze data waznosci w lipcu sie konczy wiec pomyslalam ze najwyzsza pora sie go pozbyc ;) Wogole to dochodze do wniosku ze proszkowe ciasta/desery juz mi jakos nie podchodza... francuski piesek sie na starosc zrobilam czy jak...

Gliwa, fajnie Ci tak blogie lenistwo gdy dzieciatka spi:)

Asienko :))))) Zuzia poszla grzecznie spac? ;)

bry wieczor,
barmanko- taka zalatana jestem ostatnio, ale jestem, mascarpone w dunsie kupisz ja robilam tiramisu dawno temu i tez sie naszukalam;-)
Asienko M- dobra jestes tak od rana Cie wzielo:-D
lubiczanko - a jednak warto bylo isc do dyra

Dziewczyny mam pytanie do mam z Galway, gdzie mozna w miare tanio nocleg chcemy sie wybrac na przyszly weekend a wlasciwie to chyba w piatek na ten ocean volvo- warto? napiszcie cos czy warto,please

Witam
Anieczko sliczne fotki chłopców, czasem są takie dni żeby poleniuchować należy sie !!
Asieńko , hehe rzuciłaś się już na niego?? Przeżył?:)
Wisienka opłaca sie jechać na Volvo po prostu Galway jest przemienione i tyle się dzieje że nie da się nudzić!! A noclegów jest mnóstwo najlepiej na booking.com B&B poszukaj albo hotelu , w centrum jest spoko Meyrick (pracowałam tam), House Hotel też w centrum samej akcjii, a tak na kawałek od centrum w strone Salthill to The Ardilaun (mają basen:), Wiesz w tym okresie pewnie będą wyższe ceny ale sprawdż sobie. No i B&B jest mnóstwo, ja bym zaproponowała nocleg ale dziś moja mama przyleciała na tydzień i zabiera Oliviera do PL na wakacje , więc chce sie nimi nacieszyć!!!
Dobranoc

uuu ale tu ruch :szok::-p
Słonko pięknie świeci, choć wiaterek jest ale da się przeżyć. MArcel chory :baffled: smarki, pokasłuje i ma tak zaropiałe oczy że rano ich otworzyć nie może .. pięknie zaczyna wakacje nie ma co:baffled:
Rosołek się pichci, zaraz podszykuje cos na drugie danie.

Wiesienka, ładnie ładnie, po Galway to się chcesz włóczyć a do mnie to już nie przyjedziesz :sorry::-p

Kamcia, miłego spędzenia czasu z najbliższymi:tak:

Lubiczanka, gdzie Cię wywiało? Co masz dziś dobrego na obiadzio? :-) Deserek synuś robi? Czytałaś? Kultowy show kulinarny w TVN. Zobacz zwiastun i zgłoś się! podobno Gesslerka ma być w jury :cool2:

Witam niedzielnie

śniadanko wszamane, zaraz rosołek nastawie, a pózniej jedziemy do Asienki_r na grilla, mam nadzieje, że pogoda się nie zepsuje.

Asienka_r, Barmanka
no Zuzia zasnęła szybko ale ja musiałam czekac na P bo poszedł do sąsiada i pomagał mu wymieniać zmywarke. Chwile to zajęło bo u nas są wbudowane zmywarki. No i przyszedł troche pod wpływem bo sąsiad to lubi przy takich robotach coś łyknać, żeby lepeij sie pracowało.
Kamcia a no przeżył, gorzej z okularami roboczymi, wygięły się i szkiełko wypadło:zawstydzona/y::sorry:bo zostawił je na łózku a nie na szafce.

Dobra kobitki lece.

Barmanko weszlam zeby poszukac przepisu na panna cotta,bo ja robilam sama,wlasnie przepis z neta i byl pyszny:)/...znalazlam to i sie oslinilam:zawstydzona/y:
:sorry2:

KUCHNIA WŁOSKA - Panna Cotta - Przepis

AsienkoM i jak tam...??zyjesz?a m przezyl?;-)

Wrocilam wczoraj po 1...na szczescie dzieci spaly caly czas,a ja se moglam co nieco poszydelkowac:cool2:...ale sie wkurzylam strasznie bo 3 elementy odwrotnie doszylam i musialam od nowa:baffled:

Milego dnia:)

EDIT:
znalazlam przepis:)
robilam z tego:)
http://www.kwestiasmaku.com/desery/panna_cotta_przepisy/deser-oreo-panna-cotta-mango/przepis.html

Ostatnia edycja:
reklama
barmanko - ja chetnie bym i przyjechala ale jak wiesz najlepiej to mi w weekend, a tu masz jak nie Asia to Marcel chory, a to Galway to tak glosno mysle zobaczymy;-)

Do góry