reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka, hihi z tymi pytaniami do Lubiczanki to sie uzupelniamy dzisiaj :))
A piszac o 'przedszkolu' u Matta, masz na mysli to po 3 latach (darmowe, w ramach programu Irl)? Bo Marcel na takowe bedzie chodzil od przyszlego wrzesnia. Teraz chodzi do platnego creche.
Takie fotki to zawsze fajna pamiatka ze szkoly ;) Ale w sumie malo zaplacilas za zdjecia, w dublinie ceny sa wieksze, nie powiem Ci ile konkretnie bo nie chce zametu siac..
A moge o cos zapytac?... moge?... moge?... :))))

reklama
No bo tak sobie teraz pomyslalam ze moze w creche to nie dbaja o fotki dla dzieci... Ze dopiero od przedszkola fotografowie robia pamiatki :)

a pytanie....a Ty w tyg jadasz slodycze? ;) tylko sie nie wymiguj ze nie lubisz slodkiego :p

no i niestety nie jadam :-p ja jak kiedyś byłam słodyczowym potworem,tak teraz stronię od nich.No może po za ciastami (ale jak zrobimy w tygodniu ciasto to mogą jeść,zakaz na batony,żelki,cukierki i inne kupne słodycze) no i jak w gości pojadę do takiej jednej tutaj :cool2: to się zajadam babeczkami.Ale ogólnie mogłabym żyć bez nich.;-)

tjaaa akurat bo Ci uwierze:-p na pewno po cichaczu, jak dzieci pojda spac, wyjadasz czekoladki z szafki:-D
A tak serio, przestalo Cie ciagnac do slodkiego od czasu jak dzieci maja szlaban? Mi po ciazy z Alicja pozostal pociag do slodkiego:szok: z lodami juz mnie tak nie ciagnie, ale czekoladki nadal wcinam:dry: musze chyba przestac kupowac gotowe slodycze...

nie no tą fuchę ma zarezerwowaną mój mąż,wykrada z szafki po cichaczu moje urodzinowe bombonierki,tak chodzi,tak chodzi,że jak w końcu raz,na ruski rok zajrzę do tych czekoladek to nic nie ma.Zostawia skrzętnie zapakowane puste pudełko :tak::tak:
mi przeszło ze słodyczami jakoś po pierwszej ciąży,nie powiem,czasami rzucę się na coś,ale to od święta:tak:
ale np.domowe jedzonko np.oponki,faworki,ciasta to nie odmówię.:-)

ha! jestem dalej :-D
przywitałam męża :cool2: i zasiadłam.
sama sobie narobiłam chcicy...mam jakieś ciasto czekoladowe pt.duża blacha i na nim czekolada,ale wyszła tak grubo polana,że dla mnie nie zjadliwa,dla dzieci i męża w sam raz..:tak:

aaa mąż chciał wejść na wątek zaprotestować,że on nie zjada wszystkich czekoladek tylko zostawia jedną! o!

Dzień dobry
Anineczko-buahahahaha!!!Genialnego masz tego małżonka:))))))))))))))))Zdjęcia rewelacyjne-super pamiatka:tak:
Barmanko-eee-to też nie płacisz dużo:)I tak całe wakacje będzie pomykał?Ja też kjestem mega słodka dziurka-dzień bez batonika dniem straconym;)))
Co do sądu-niestety to nie koniec...w związku z tym,że nie miałam adwokata mam przełożony termin sprawy:zawstydzona/y:A takie duperelstwo...grrrr
Kasiuleczko-jaka dumna córeczka-świetnie wygląda:)
Miłego dnia Wam Dziewczynki

reklama
Rety znowu po 1.30 poszlam spac:baffled:... dzis serio serio postaram sie znalezc w wyrku przed 12:zawstydzona/y: nie to zebym sie nie wyspala ale po cholere mi siedziec po nocach:-p

Lubiczanka, to jest jedyne najtansze creche w naszej okolicy, pozostale maja takie ceny ze ja nie wiem czyje tam dzieci chodza:dry: Marcel w wakacje bedzie chodzil przez 3 kolejne tygodnie:tak: z jego grupy bedzie 7 dzieci, plus kilkoro dzieci ze starszej grupy przedszkolakow.
A to tutaj na kazda sprawe, obojetne o co, trzeba miec adwokata??

Anineczka, Twoj szanowny zostawia jedna czekoladke pewnie po to bys nie mogla mu powiedziec ze zjada WSZYSTKIE czekoladki:sorry2: cfffaniak jeden:-p
Ja dzis planuje to
Tiramisu brownies
obezre sie jak norka:-D pod warunkiem ze mezowy pojedzie mi po mascarpone bo wczoraj jak na zlosc nigdzie kupic nie moglam... wada tego ciasta - malo wychodzi, bo co to blaszka 20x30:dry: tosz to tylko na dwoje doroslych:-D Ale nikt sie z wizyta nie zapowiedzial na niedziele wiec nie bedzie tak zle;-)

aaa powiedzcie mi bo ja sie nie znaju - do czego mozna wykorzystac likier amaretto? jak to sie pije? z czym?

Do góry