reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

ale dzisiaj mam labę :-D
siedzę dalej w szlafroku,a raczej wyleguję się na kanapie :rofl2:

Barmanko też późno poszłam spać,ale kurde to jedyny czas gdzie mogę psychicznie sobie odpocząć od dzieciaków :blink:

no nic to,wracam na kanapę :happy2:

reklama
Barmanko podrzuc kawalek tego tiramisu jak juz zrobisz:);-)ja wczoraj zasnelam na kanapie podczas filmu,m mnie obudzil po 24,wzielam tylko szybki prysznic i znow w kimono poszlam;-):sorry2:....
Mialam nawet szydelko w reku przed rozpoczeciem filmu,ale nic na oczy prawie nie widzialam,ze zmeczenia...
Anineczko M jest the best!!moj M tez kiedys podjadal slodycze,teraz juz mu przeszlo:)
Ja nastomiast nie jem slodyczy wlasciwie wcale...jak mam ciasto domowe to tak,albo buleczki jakies czy cus:)
Jak mnie juz naleci na slodkie to w PL sklepie kupuje sobie princesse kokosowa:-);-)
Dobrze Ci s tym wylegiwaniem...korzystaj,korzystaj,bo od poniedzialek znow M pojdzie do pracy.
Jutro w Carlow jest family fun day...ma byc malowanie twrzy za darmo,jakies zamki dmuchane i cos tam jeszcze....zaczyna sie od 13:30 a konczy kolo 16:30....moze wpadniecie do nas?
Moj M idzie na 17 na gokardy...moze Twoj M bylby chetny?tylko ciekawe czy miejsce jeszcze jest?ale mozna zadzwonic i spytac

Witam.
Barmanko my lecimy 28lipca:tak:M juz 11sierpnia wraca,a ja posiedze troche dłuzej czyli po 20sierpnia wróce.:-) A pozniej lecimy w pazdzierniku na wesele do mojej kuzynki.
Kasiuleczko śliczne zdjecia.Córcia jaka pilna uczennica.
Miłego Dzionka
.

Ostatnia edycja:
Ewelcia, dupa zbita z ciastem :wściekła/y: nigdzie nie ma mascarpone :szok::wściekła/y: w pyte jeża :wściekła/y:
na pocieszke będzie panna cotta, choć to dla mnie żadna pocieszka :zawstydzona/y: robie tylko coś "na sztuke":sorry2:

Anineczka, ale Ci fajnie z tym leżakowaniem. Ja w sumie miałam dziś pół chatki do posprzątania, upieczenie chlebka i ciasto jakieś, i już więcej nic nie robie, odeszły mi chęci na krzątanie się po kuchni, wkurzyłam się że serka do ciasta nie mam i ooo:-p

Gliwa, a to wracasz razem z Anią? Wogóle Wy do tych samych miast lotniczych latacie?

Ide na jakieś capuccino.
Młody jęczy by z nim klocki układać, niech spaaadaaa:-p

Barmanko ale robisz panna cotta z torebki?czy sama?
A w PL sklepie nie ma mascarpone?

ja cala chate ogarnelam i zrobilam liste zakupow,trza pranko zaraz rozwiesic...
zastanawiam sie nad jakims ciastem..ale nie mam prodkuktow,a m z pracy bedzie po 16...dopiero wtedy na zakupy wyskoczymy...a potem to juz nie zrobie

Barmanko ja latam albo do Gdanska lub Szczecina.:tak:Zależy.Ania wraca 15sierpnia jak dobrze pamietam,a teraz leciała do Gdanska i z Gdanska wraca.Nieraz takze lata do Warszawy.
Moj bak maly juz spi 2godzinki.:tak:Przez ten czas pomalowalam sobie paznokcie na spokojnie.Miłego popołudnia.

Hej

U nas dzionek taki sobie jeśli chodzi o pogode. P z pracy wrócił juz o 12 więc zakupki juz zrobione. Zuzia nawet drzemke zaliczyła a to dlatego, że jechała samochodem.
Dzisiaj mam taką chcice, że wieczorem to chyba się rzuce na mojego P:-p:sorry:

Barmanka o szkoda, że nie ma serka
Anineczka ale Ci fajnie, nie ma to jak błogie lenistwo
Ewelcia u nas jest za tydzień family fun day

Ide cos do jedzenia zrobić.

reklama
Do góry