reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia
a to nie zazdroszcze takich rewelacji związanych z lataniem.
Lubiczanka :sorry:

Ja sama ostatnio jakaś dziwna jestem. Wcześniej zmęczona i ospała, a teraz jakas nerwowa. Wszystko mnie denerwuje i irytuje aż bym czymś cisnęła. Zuzia stęka bo na dwór wyjśc nie może żeby poganiać. Nie słucha się, albo mi sie wydaje, że nie słucha bo cierpliwości brak.
Młoda od 3 dni tylko by jadła, od rana do wieczora tylko słysze "mniam, mniam"

reklama
Heloo,
miłego dzionka Wam.

Ewelcia, sama mam frajdę w Domu Uciech :-D jak Cię deszcz zastanie to jest idealne miejsce na spędzenie czasu i ...wydanie kasy :szok::-D
Walnij se setke przed lotem i będzie git!

Lubiczanka, u nas wypogodziło się po południu, dziś od nowa deszcze...:baffled:

AsienkaM, mały głodek się odezwał ;-)

Pranie wstawiłam, na obiad tylko ziemniaczki obrać, mięsko mam z wczoraj, plus ogóraski małosolne.
Poza tym nic dziś nie robie, nie chce mi się:-p

P zabral młodą na spacer rowerkiem. Odetchnę chwile. Dobrze bo chyba bym juz nie wytrzymała, taka jecząca, marudząca i nieposłuszna.
Nie wiem może to na zęby albo przez pogode bo takie ciężkie powietrze jest.
Ale najlepsze było dzisiaj przy obiadzie. Po zjedzeniu połowy Zuzia zasnęła nad talerzem:-D:rofl2:

Dobra ide już i nie smęce.

Lubiczanka , a jakoś się tak wyrwałam:ninja2::-D
Jak Ci wyszedł obiadek?

AsienkaM to nieźle Zuzia wymęczona dziś była :szok:
Poprawy humoru Ci:tak:

Margaritta, gdzież Ty?? Szkoły nie ma i nie masz teraz wymówki żeś zajęta i na bb udzielać się nie możesz:-p melduj się:tak:

reklama
Witam
Barmanka-pyyyszka-wchodzi do menu na stałe...Nawet J,który ruskich nie dzierży(zawsze kiedy robię sobie jemu musszę kręcic z mięsem)dostał pierożki z żeberkami i się zachwycał:tak:
AsieńkoM-a zdjęcie pstryknęłas tej drzemki nad talerzem?
No i co-znowu szaruga...eeee tam.Postanowiłam wziąć się w garść-przecież nie ma co się użalać nad sobą;)Tak więc głowa do góry i wioooo.Miłego dnia Wam

Do góry