reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia a jakie ciasto robiłaś?
Napiszę tutaj co by wątki z przepisami nie zasmiecać - cebularze wyczesane w kosmos! mogłam tylko troche je bardziej pikantne zrobić. a pytałam się wcześniej ale pewnie nie doczytałaś, jak ty robiłaś z jajkami w tym przepisie? bo niby jest 1, a potem w opisie wykonania wychodzi że są niby 2 (jedno do ciasta, drugie do smarowania bułek przed nałożeniem cebuli)..
To że czasu mniej to moge zrozumieć, wiadomo że dochodzą dodatkowe obowiązki gdy dziecko chodzi już do szkoły. Ehh a co ja mam powiedzieć jak niebawem do pracy wracam?... na bb pewnie gościem będę:zawstydzona/y:
Wódeczka powiadasz? boszzz jak bym nie dała rady już wódki pić, starość nie radość, człek się odzwyczaił :szok: pewnie po paru kilonkach (o ile bym je przełknęła) bym dalej rzygała niż widziała :baffled: jakkolwiek - udanej imprezy:-) na kaca masz coś?

reklama
Barmanko aaa juz wiem,co mialam Ci odpisac wczoraj...o tych jajach...juz nie pamietam,ale ja na bank smarowlaam po wierzchu bialkiem,zawsze to robie.To pewnie 2 jaja zuzylam:-D
A na kaca hmmmm...sprawdzone...szklanka wody niegazowanej i sok z calej cytryny;-):-D...stawia na nogi od razu;-)
Niektorzy jeszcze miod daja...ja wole bez...
Mysle ze przyjada autem,nie wiem czy kolezanka bedzie pila,kiedys tez miala nie pic,az w konu ja namowilam:zawstydzona/y:i auto zostawili i poszli na pieszo;-)...zobaczymy czy bedziemy pic wodke czy winko...faceci maja w planach wodke;-)...ale moj m to tez malo pijacy

Aaaaa robilam "Ptysia"

Czy Ptyś to coś jak Karpatka? zapodaj przepis, zerkne czy mam wszystkie składniki w domu. Zjadłabym coś dobrego.. chwilowo Grzesiem się zaspakajam :-p:-)

Witam
Barmanko-ja też mam głoda na słodkości-wczoraj wieczorkiem babeczki na kruchym cieście z czekoladą albo z jabłuszkami,a dziś już robię na zimno śmietanowca...Oj jak mi się chce:tak:
Miłej soboty Dziewczynki

Bozyszzzz jak ja umieram i nic nie pomaga mega kacor,do domu dotarlam dopiero po 3am.:)impreza w domku super a pozniej wypadzik na dyskoteke i tez bylo mega super:)musze sie wam pochwalic ze dostalam przesliczna bransoletke i sliczny portfelik taki jak szukalam od dluzszego czasu:)wiec dziewczyny z prezentem trafily w 100%:)pozniej zapodam pare fotek na fb to sobie obejrzycie a tak wogule kazdej z was polecam taka terapie odstresowa mimo tego ze kaca mam masakrycznego jestem happpy:)lece bo mlody meczy spac:(

Witam
Wpadłam się przywitać:)Miło mi się dzionek zaczyna-nie ma co...po 2giej do nas przywędrował Daniel a przed 4tą dołączyła Mika-i od tej też godziny nie śpię:/Na szczęście teraz poszła "w bety",ale ja już nie mam po co się kłaść:eek:
Biola-no to super,że tak miło spędziłaś czas-i,że trafiło Ci się coś,co bardzo chciałaś dostać-nie ukrywajmy,że rzadko się to zdarza(chybaże sama zdradziłaś wcześniej co Ci się marzy;-))
Miłej niedzielki Wam

reklama
Marcel wczoraj w szpitalu wylądował:eek: łeb roztrzaskał :confused2: obyło się bez szycia, pielęgniarka jakiś "klej" mu do rany wpuściła. Wrócił z dyplomem Dzielnego Pacjenta.

Biola, super że imprezka się udała. Kaca nie zazdroszczę - nienawidzę! Super że jesteś z prezentów zadowolona.

Lubiczanka, oby dzionek miło Wam minął. Jakieś plany macie?

Ewelcia, żyjesz? :))))))

Do góry