AsienkaM1986
mama Zuzi
Barmanka dzięki, fotke robił mojej siostry chłopak (jest fotografem). Mam kilka zdjęć bo mieliśmy małą sesyjke zrobioną ale czekam na reszte zdjęć. Wstawiłam sobie właśnie jako avatarka i na fb jako tło na profilu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
, a jak nie to będą akcje
po 5 miesiącach postu z jedzeniem pewnych produktów rzucam się na żarełko jak szczerbaty na suchara
ciasta ze śmietaną (cykałam sie troche do tej pory, bo Alutce raz coś wyskakiwało, raz nie, i takie to
), sałatki, groch, fasola, kapusta kiszona... Układam sobie menu na ten tydzień ;-) tyle tylko że Marcelowi muszę coś osobno gotować, bo łazanków to on raczej mi nie zje, a planuje takie mega kwaśne zrobić co pysk w drugą stronę wykręci
. Dzis na kolacje fasolka szparagowa przegryzana bobem 

ale ze śliwkami... nie wiem czy dobre wyjdzie czy nie.. w tesco przekładają produkty mrożone, nie mogłam malin znaleźć, a świeże bym z ceną nie wyrobiła