reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.

Dzis troszke pospalismy sobie,ale maly w nocy sie budził cos.Nocny Marek:-)Kawke spijam z męzowskim i jemy ciasto.Dobre mi wyszło.:tak:Pozniej trzeba wyskoczyc do Smythsa,na chwilke.
AsienkoR racja najwazniejsze aby zdrowe maleństwo było.
Zmykam.Miłej niedzieli.

reklama
Czesc dziewczyny :)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Jestem mama aniolkowa co prawda, moja coreczka odeszla w 30tc.
W tym momecie mam zalozony Implant antykoncepcyjny czego bardzo zaluje (dopiero troszke ponad tydzien). Bylo to tak na szybko, nieprzemyslana decyzja, bo razem z partnerem chcemy miec dziecko ale byly obawy czy wszystko bedzie ok a ja teraz na studiach jestem zostal mi rok.... ale mysle ze zle zrobilam z tym implantem.
Co jeszcze o mnie... hymm... mam 20 lat mieszkam w Sligo... w Irlandii jestem od 6 lat... wsumie tyle :) jakbyscie mialy ptyania to prosze bardzo :)

Sorki za bledy ale ja malo po polsku pisze a i z ortografia zawsze mialam problemy :sorry::zawstydzona/y:

witajcie niedzielnie

AsienkaR - Alinka tez powtarzała, że ma byc tylko siostrzyczka i koniec, jak mąż przyjechał ode mnie ze szpitala i powiedział, że ma braciszka, to zadzwoniła do babci i powiedziała - "miała być siostrzyczka, a jest jakiś chłopak, ale Ok, jestem zadowolona", a teraz... świata poza sobą nie widzą. Kuba jak ja słyszy to aż piszczy, a Alinka tez jest bardzo za braciszkiem.

Witam niedzielnie
pam-x-pam-witaj:)))wiesz co do implanta-zawsze mozna ściągnąć;)ale tak szczerze młoda jestes,skończ studia(w końcu rok jeszcze ;))i wtedy pomyślcie o ściągnięciu:) Bardzo mi przykro,że stracilas swoje Dzieciątko-światełko dla niego
[*]
Katrina-byłam,pytałam 8e...nie wiem czy Cie to satysfakcjonuje:sorry:
AsieńkoR-bedzie co ma być...a i Ania się przekona:tak:
Gliwa-a co za ciacho upiekłas???ja się napaliłam na sernik z kajmakiem,więc pewnie lada dzień pójdzie robot w ruch:zawstydzona/y:

My po zakupkach,pare rzeczy kupiliśmy:-)Teraz siedzimy i odpoczywamy.
Lubiczanko piekłam ciasto kruche z malinami i budyniowa pianka.:tak:
Pam-x-Pam Witaj.Bardzo mi przykro ze straciłas swoje dziecko.

Oglądałam,oglądałam:tak:Super sprawa!:tak:..."Jaka ta ziemia mała":-D...Witam Cię pam_x_pam tak w ogóle;-)
Lubiczanko to ciacho co GLIWA robiła jest pyszne,robiłam je kiedyś a dziś mam wersję z owocami leśnymi zamiast malin:tak:Jeszcze smaczniejsze:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry