reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
Młodszy padł,starszy w szkole,jestem:tak:
Narobiłam się z rana jak głupia:sorry:Pranie zrobiłam,wcześniejsze sprzątnęłam,rozwiesiłam.Poodkurzałam,obiad zrobiłam i ozdoby halloweenowe poprzyczepiałam:tak:
Wczoraj byliśmy rodzinnie w Dublinie i kupiłam Radkowi strój ("satan zoombie" - cokolwiek to znaczy:eek:)i farbki do buzi,będziemy straszyć niedługo;-)
Wiecie co,FIS-a jeszcze nam nie przyznali,ale w piątek przyszło pismo,że BtS dostaliśmy a popołudniu kask była na koncie:tak:Tak więc chyba FIS już rozpatrzony tylko jeszcze kasa i decyzja nie przyszła:sorry:A mogłaby bo mu z w czarerj doopie z kasą po tych moich dwóch wylotach do Polski:baffled:
Muszę się pochwalić,że mój Radek został student council w swojej klasie:-)To znaczy,że jest przedstawicielem swojej klasy w szkole:tak:Dzieciaki z klasy go wybrały:-)Znaczy się,lubią go chyba:-D
Barmanko jak Marcel miał 30st.C to lepiej mu już czopków na zbicie nie dawaj bo zflaczeje Ci syn:-DA tak serio to zdrówka dla niego:tak:
A co do kurtałek ciążowych to ja kupiłam sobie w Pennysie płaszczyk,taki zapinany tylko na dwa czy trzy (już nie pamiętam)rzędy guzików,w okolicach biustu a dół miałam taki rozkloszowany i jak brzuch rósł to się ciągle mieścił w płaszczyku:tak:A miałam brzuszysko ogromne:-)Fajny krój na ciążę,nie Anineczko?
Coś podobnego do tego tyle,że bez paska
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://idolo.pl/i/galeria/259/7/s2_116483.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonku mówisz council w klasie, jakaś kariera polityczna syniowi się chyba szykuje:-p:rofl2:, a FIS na pewno rozpatrzyli, przecież skoro się należał w tamtym roku to i w tym też, bo raczej nic się u Was nie zmieniło, może decyzja zaraz przyjdzie

Tichonku no no to superrrr,musisz byc dumna z Radka.Fajnie tak jak kolezanki i koledzy go lubia.:-)
Barmanko zdróweczka dla synusia.
Ja gotuje gulasz,Igorio spi.Pozniej na poczte sie musze wybrac,wysłac kartke dla kuzynka.Bo w sobote ma ślub,mieliśmy leciec z mężowskim ale nie dostał wolnego z pracy.A sama nie lece.:no:

Kupie jakies nakrycie, bo musze. Wiosenny plaszczyk pasuje jak ulal, ale juz nie ta pogoda. ZImowego jeszcze nie mam...... ale to planowalma kupic troszke pozniej, jak brzuchol bedzie wiekszy..... a potrzebuje cos przejsciowego, na teraz, nie myslalam, ze tak szybko wypadne z przejsciowki ubieglorocznej ;/
Dzieki za rady :)

U mnie w pracy jest tak cholernie zimno, ogrzewani enie dziala jeszcze, mam farelke w pokoju, ale jak mam isc do toalety to mi dupsko marznie!

Kurde, zdolne dzieci macie :)

A my wlasnie nie wiem, czy pojdziemy na wesele... jest pod koniec wrzesnia, jak nasz bobas bedzie mial tak miedzy 3,a 4 miesiace....... nie wiemy co zrobic :/

Wichurko ja w pierwszej ciąży spodnie ciążowe szybko musiałam nosić, bo Ania była nisko i się nie zapinałam:):), na razie jeszcze mi nieciasno, ale pewnie już niedługo. W bluzkach długo chodziłam swoich

Asieńko_r nazwa huczna,fakt!:-D
Nie wiem,nie wiem,na oratora to mi dziecko nie rośnie:-DOn bardziej ścisły umysł,matematyka w małym palcu,ale żeby coś opowiedzieć to maskara:baffled:Się wysłowić nie umie porządnie:confused2:Taki z niego przedstawiciel będzie jak z koziej doopy trąba:eek:No chyba,że się właśnie dzięki temu rozkręci:sorry:

:) Oh widzisz Asienko_r :) Na razie w spodniach mam luz, bo na poczatku ciazy troche zjechalam na wadze ;) I w sumie na razie w tej okolicy jest w miare okej, no moze troche talie stracilam, ale jeansy nadal sa dobre :)
Ah, pojde do Dunnsa, moze znajde cos taniego, co nie bedzie szkoda na jeden seozn ;)

reklama
Tichonku może się rozkręci, może po angielsku mu będzie łatwiej
Wichurko ja luzu już nie mam,ale jeszcze daję radę:):):), za dwa tygodnie szwagier mi moje ciuchy ciążowe z Polski przywiezie to potem już mogę zacząć chodzić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry