reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku nam tez przyszedl list z bts ze nam przyznaja ale fisu ni widdu:(i kazalam r wejsc na konto zobaczyc i rzeczywiscie kaska juz byla na koncie:)
Barmanko zdrowka dla marcelka:)
Anineczko od soboty zajadamy sie rybka po grecku pychotka:)
A wlasnie r wrocil ze szkoly i no same achy heeeee jedynie maly minusik zeby wiecej engliszzzzzz ale to chyba kazde dzieciatko ma problem(jezeli jest obcokrajowcem of course:))ale tak to wszystko jest bardzo dobrze:)
A jezeli chodzi o ozdoby halloweenowe u nas juz wisza:)

reklama
Wichurko gdyby nie śmierć mojego taty to pewnie też jeszcze bym z Radkiem nie porozmawiała na ten temat a tak to musiałam:-(
Biola,ale mówisz kaska za BtS była na koncie czy za FIS?
47kg.:szok::szok::szok:Ja chyba nigdy tyle nie ważyłam:-D

Asienko - ja tez takiej wagi u siebie nie pamiętam, 48kg było po urodzeniu Magdy, ale szybko wróciłam do moich 50kg. Ale to już historia.

Lubiczanka - ja mam w AIB, ale mi jest wsio rawno, tylko Sort Code i Account Number potrzebuję.

Witam

Tichonku super ze Radzio zostal wybrany,da rade zobaczysz:tak:a co do rozmowy ktora przeprowadzilas ja jakis czas temu rozmawialam z Natalka na temat smierci mojego Taty...
Asienko jak chcesz to mam pare ubran ciazowych bluzki spodnie moge odsprzedac bo trzeciego dziecka nie mamy w planach
Barmanko zdrowka dla Marcela

zaraz mnie krew jaśnista zaleje-trzy razy pisałam i za każdym razem"amba fatima"z moim postem-grrrrr
Tichonek-zuch Syn!!!Teraz niech z dumą rewprezentuje klasę:)))a fis-pewnie lada dzień wpłynie...Oj lubimy taki przypływ gotóweczki;)))
Barmanko-co racja to racja-bardziej nakręconej Babki od Ciebie nie znam;)Ale to tak meeega pozytywnie:)))Nie-u mnie detoxy słodyczowe w gre nie wchodzą-poprostu sprzet pochowany;)Nadrabiam batonami etc;)Zdrówka Marcelkowi
Anineczko-buziak temu mojemu Chorowitkowi małemu:****Oby na 3dniówce się skończyło-najlepiej jeszcze dzis;)Aleś rybka poszczuła:))))
Wichurko-nie wiem jak to jest-tu przylatują z Pl kupowac wyprawki a my do Pl z kolei;)))Rzeczywiscie widze włosy zyć Ci nie daja...Bedzie dobrze:)))
Gliwa-co słychac???
Aaniu-i u Ciebie???
Biola-no to przyjemności mężowskiemyu na wywiadówce:)))
a mnie taka chciczka na sałatke wzieła,ze poszłam,kupiłam co trzeba i juz sie przegryza:))))

reklama
Wichurko-gdybym to ja wiedziała:/Ale moja Siska jak się tylko o ciąży dowiedziała zaraz zapewniła,ze na zakupy przylatuje do nas;))))niestety do skutku przylot nie doszedł,bo ciąża tak sobie przechodzi,więc nie ma po co niepotrzebnie ryzykować:tak:
za to kurierem jej wysyłam różne ciuszki-takich na pewno nie ma;),karuzelkę na łóżeczko,inne duperelki...w tesco np. jest teraz promocja na taki przybornik z Tomme tipp. za 3e z hakiem(z 6ciu z hakiem)-gruszka do smarczków,termometr,obcążki,szczotka do włosków...fajniusi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry