reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam i ja w nowym tygodniu:)
Tichonek-nice to see U:))))
Katrina-napisz mi jeszcze tylko,proszę który bank Ci bardziej odpowiada:tak:
Smaka mi narobiłyście tym ciachem:sorry:a u mnie póki co zero wypieków(przed chwilką sobie tak postanowiłam;))-a to dlatego,że w szale pakowania mikser już przepadł w którymś z kartonów:zawstydzona/y:
Miłego dnia Wam kochane

Dzien dobry :)

Dzieki za slowa otuchy :)

Ale sie rozgadalyscie, a ja zazwyczaj w weekend nie mam czasu na internet.

Tez poszlam do fryzjera, skrocilam mocno wlosy, teraz jak wypadaja, to przynajmniej krotsze ;) I zmienilam przedzialek - teraz jest z prawej na lewa strone, bo poprzedni przedzialek troche jakby... juz lysial, wiec go zaslonilam..... Do apteki po zaden specyfik w koncu sie nie wybralam, ale moze dzisiaj?
Tak w ogole to cycki mi sie takie pelniejsze zrobily. Przez co nie zmiescilam sie dzisiaj w moj jesienny plaszczyk...... tzn dopielam go, ale wiecie jak wyglada plaszcz, w ktorym guziczki ledwo ledwo sie trzymaja :/ Zaraz po pracy lece do sklepu, moze kupie sobie cos nowego, bo przeciez czuje sie taka nabita w tym plaszczu! :/

Ja wczoraj mialam ochote upiec ciasto, proste, plesniak, ale maz stwierdzil, ze nie musze :D Moze dlatgo, ze w sobote zorbilam sama salatke warzywna ;)

EEe... nie bede wrzucac fotek ;)
Pelnym biustem maz zadowolony, ja mniej... bo mam czym oddychac... jak patrzylam na staniki dla karmiacych matek w Debenhmasie, to najwiekszy rozmiar, to moj obecny......... :/

Wichurka ja w pierwszej ciąży też miałam na początku większe piersi, potem już przestały rosnąć na kilka tygodni i potem znowu urosły, ale ogólnie to tylko o jakieś 3 numery mi się zwiększyły. Teraz to się martwię zimą, że może moja kurtka nie wystarczy, jak brzuch się zacznie pojawiać i całej zimy mogę nie wychodzić, o płaszczu to chyba w ogóle mogę w tym roku zapomnieć

Hejo, ja na szybko. Marcel chory, z rana 30st, po podaniu czopka tempka spadła o 2st więc jest dobrze, wrócił do życia synuś mój :)

Lubiczanka to widzę detox słodyczowy cooo? :) ja na ten weekend żadnego ciacha nie robiłam.. po poprzednim weekendzie myśłałam że się porzygam z zesłodyczenia więc teraz sobie odpuściłam ;) za to sałatkę ukręciłam...ale że mnie łapki mierziły to...w sobotę o 20.00 robiłam.. kopytka... znasz kogoś bardziej zrypanego ode mnie? :/

Pam witaj. Jak się trzymasz po stracie aniołka? Miałaś synka czy córeczkę? Jesteś w stanie rozmawiać na ten temat czy nadal trudno? Trzymaj się.. A implantem się nie przejmuj, zawsze go można wyjąć ;)

Wichurka jeszcze do Ciebie, kochana w Debenhamsie znajdziesz duże staniczki :) wiem bo sama takowe noszę ;) a i jeszcze w M&S też fajne do karmienia znalazłam z takich fest staniczków ;) I co do płaszczyka to bym się wstrzymała..raz że cycolki Ci urosną, dwa po urodzenia dziecka nie będziesz miała co z płaszczem zrobić.. lepiej sobie kup takie coś a'la ponczo, coś co wykorzystasz po ciąży :)

dobra lece co robic bo w czarnej doo jestem z robtą, narka

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka z poniedzialka:)dzis r wyrusza na wywiadowe,oj bedzie sie dzialo :)heree.ja dzis czuje sie fatalnie mdli mnie na maxa tylko nie wiem od czego :(
Barmanko ile marcel mial temp 30st:)to taka mozna miec?
Aaa i of course witam nowa foremianke:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry