reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej

Dzis szybko wstaliśmy,Igorio po 6 sie obudził na mleczko i buszuje.M dzis ma wolne,siedzimy sobie i kawke spijamy.Po południu jedziemy na Blanch ja do fryzjera a chłopaki sobie po sklepach pochodza.:tak:
Miłego Dzionka.

Hejka

Wczoraj miałam ciężki dzień bo P się coś rozchorował, szyściło go nawet po wodzie. A wiecie jak to jest jak chłop w domu chory. na szczęście dzisiaj ma się dobrze i z rana zajął się młodą i dali mi pospać do 10.

Gliwa udanej wizyty u fryzjera. Pochwal sie póxniej nową fryzurką.

O nie! Skasowalo moja wypowiedz!!!!

Napisalam mniej wiecej:

Dzien dobry :)

U mnie wielkie przygotowania na przyjaz rodziny i znajomych :) Mieszkani ebedzie lepiej wysprzatane niz na swieta ;)

Poza tym w pracy mam roblemy z systemem, wiecej nie dziala, niz dziala, wiec mam cholernie duzo rzeczy do nadrobienia + jutro koniec miesiaca, wiec w ogole lipa......

Aha, i kupilam w koncu plaszcz na zime, ale jeszcze inny niz wczesniej fotki wkejalam ;) Do kolan, szary,l z mozliwoscia przesuniecia guzikow ;)

reklama
Bry laseczki
Drugi dzień i ani jednego posta:szok::szok::szok:, no weźcie:confused2:

My wczoraj na imprezce halloweenowej u AsienkiM i Zuzi byłyśmy, była też Gliwa, w końcu się poznałyśmy. Było super, miło, Asia naszykowała super jedzonko, moje dziecko oczywiście musiało dać popis:confused2:, teraz mam świadków na to, że czasem to mały diabełek:confused2::zawstydzona/y:. Temperament to moje dziecko ma:-p, ciekawe po kim.A Igorek to takie słoneczko, ciągle się do mnie uśmiechał i mnie zaczepiał, przystojniak z niego, że nie wiem. Ania padła jak tylko dojechałyśmy do domu po 19.
A dzisiaj o 11 odbieram klucze:laugh2::laugh2:, ye, ye, także lekko może mnie być mniej potem pewnie zniknę an kilka dni, zanim net nam zacznie działać

Dobrego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry