Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cały dzień przesiedzielismy w domku,nie chcialam na spacer wychodzic bo mały nadal przeziębiony,a u mnie tylko na szczęscie maleńki katarek;-)
a powiedz mi jaki macie samochód.Bo jak z małym bagażnikiem to jest troszkę problem.Koleżanka ma z małym bagażnikem własnie i ma problemik bo juz zakupy jej nie wejdą.Kurcze szkoda,że nie wiedziałam.Ja ostatnio sprzedałam całe 6 dużych kartonów ciuszków dla chłopca od 0-6 mcy i tez jeden karton 6-9 mcy było cos ok 190 sztuk za 100 euro.Ciuszki prawie nowe,więcej ani razu nie założona bo tyle tego miałam od znajomych itp.Cała wyprawka była w tym buty,wanienka ,podgrzewacz,sterylizator mikrofalowy,rożek bo ja nie uzywałam więc był nowy itd...Jak byś cos potrzebowała to pisz

J się nachwalić Was nie moze;-)
Albo w aucie podczas jazdy
dotarła koleżanka?

. Z nerwów ozdrowiałam w sekunde i rach ciach mieszkanie doprowadzone do stanu uzywalności. Myślę,że to raczej nie jest jakaś choroba tylko takie osłabienie mnie dopadło, ale już jest lepiej. Potrzebowałam troszkę poleżeć. Dziekuję wam bardzo za troskę :-):-)