Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dokładnie tak samo podle czułam się rok temu o tej porze,jakieś przesilenie wiosenne czy co?
Taka jakaś rozbita jestem jak garnek,bez humoru zupełnie
Odpoczęłam sobie od garów,połaziłam po sklepach...W Polsce Radek był u dentysty i ząbki perełki,krzywią się mu trochę dwójki dolne bo trójki jeszcze nie wypadły i miejsca w buzi mało,ale póki co mamy ząbki palcami prostować
P zabrał Radka też na badanie krwi,tak profilaktycznie i wszystko w w porządku
Zrobiono mu morfologię i oznaczenie pierwiastków,wszystko w normie
Pisałam kiedyś,że miał lekko na policzkach,teraz się zaostrzyło.Ma całe policzki czerwone i trochę na udach,na wewnętrznej stronie
Podejrzewam skórę atopową bo wyraźnie mu się to zaostrza po kąpieli i po spacerze w zimnie,jak było kilka dni cieplejszych to zanikało
Smaruję mu to Emolium i Diprobase,ale na razie bez zmian
Jutro mu kupię Oilatum do kąpieli i coś do natłuszczania ciałka i zobaczymy,no też go dopadło

7 tygodni już minęło i nie wiedzą w sklepie gdzie on jest,nosz kurna,my to mamy szczęście
P dostał nr do Anglii i ma tam zadzwonić,zapytać gdzie on.Goowno mnie to obchodzi,jak go nie znajdą,ja mam paragon,że za naprawę zapłacono,niech mi dają drugi!!!
Wózek mało używany,roku nie ma,czysty,nie zniszczony i wsiąkł

Nie robił nic przez 4 lata to się teraz tego trochę nazbierało
Ciekawe ile z tego zrobi
Nie stać nas po prostu na nic innego