Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Już piszę.. tylko co, hehe.
Od 4 miesięcy jestem mamą, mieszkamy w Sligo od ponad 5,5 roku. Tu też urodziła się nasza Kornelia. Póki co nadal na macierzyńskim jestem, do pracy powinna wrócić w lipcu, ale zupełnie mi się nie spieszy, choć nie ukrywam, że czasem mam dość siedzenia w domu, zwłaszcza przy typowej naszej pięknej deszczowej pogodzie. Planuję wziąć kilka tygodniu urlopu bezpłatnego, potem wykorzystać należny mi urlop oraz dni wolne należne za Bank Holiadys i wrócić do pracy pod koniec września.
Jakby co to pytajcie co chciałybyście wiedzieć, bo ciężko tak pisać o sobie.
Wichurka oj to nie ciekawie ostatnio miałaś, oby wszystko szybko wróciło do normy. A mały może dostał tej wysypki po tym jak ty bierzesz te antybiotyki, może taka reakcja.
Helol wichurko wysypka na twarzy u maluszkow to normalka ja tez bylam troszke przestraszona bo nikolas mial tez taka wysypke i to naprawde b brzydka taka az ropna a do tego ropiejace oczka ale fakt ze to normalne u noworodkow
Dzis maz mi przeslal art z onetu no masakra co sie dzieje w UK chociaz zapewnw i tu czy w pl sa podobne przypadki
http://m.onet.pl/wiadomosci/swiat/wielka-brytania-i-irlandia,xb4gc
Witam z wieczorka.
Dzionek minal oki.:-)korzystalismy z pogody.Maly sie wybiegal na placu zabaw z dziecmi.Moze wrescie pogoda do Nas przyjdzie. Wichurko zycze zdroweczka duzo i powrotu do formy.
Milego Wieczorku.
Hej.Pogoda zapowiada sie fajnie,Igorio rano byl juz na placu zabaw z kuzynem,pozniej byl z tata:-)Wyszalal sie i poszedl na drzemke.My z M spijamy kawulke,maly wstanie to ruszamy na spacerek.:-) AsienkoR trzymaj sie cieplutko,zycze szybkiego porodu.
Milej niedzieli zycze.