reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczka no to ja tak mialam dobrze z Zuzia. Miala 15 miesiecy jak pozbylysmy się pieluchy w dzien a teraz juz w nocy nie potrzebuje. No duma mnie rozpiera.

Gliwa oby jutro dzidzius zechcial pokazac co tam ma pomiedzy nogami.

reklama
AsienkoM dziekuje bardzo,mam nadzieje ze pokaze dzidzius co tam ma:-)Gratki dla Zuzi.
Dzis mija tydzien czasu, jak Igorek spi sam w pokoju ,szybko sie przyzwyczail.Ladnie przesypia noce.:tak:
Maly wstanie to sie wybierzemy na spacerek.

Ostatnia edycja:
Witamy Gabi na świecie, kolejna mała księżniczka na ziemi irlandzkiej :)
Gliwa jak już minął tydzień to pewnie Igorek polubił na dobre swój pokoik. A Wam jak się śpi bez Niego? Nie za pusto?

My dziś zaliczyliśmy szczepienie (4 miesiąc), Mała płakała gdy pielęgniarka wkłuwała w nóżki, ale jak zawsze gdy wzięłam ją na rączki płacz minął. I na szczęście żadna gorączka się nie pojawiła.

Jushka oj tak polubil i to bardzo.:-)Wstanie to sie bawi ladnie.Na poczatku dziwnie bylo.Ale ciesze sie bardzo ze sie przyzwyczail. Nianie mam podlaczona jeszcze,mimo ze jest za sciana.
AsienkoM dzieki.:tak:

No to jak już wiecie- Gabrysia urodziła się w niedzielę o 20.31, ważyła 2,88, tylko ociupinkę więcej niż siostra
p.gif
, ogólnie wszystko ok, długo zeszło nam na przedporodowej, bo mimo że wody ze mnie dosłowni chlusnęły to długo nie miałam 3 cm rozwarcia i nie chcieli mnie wziąć na porodówkę, ale jak w końcu się zaczęło to poszło moment
p.gif
. Ssak z niej niesamowity, nie mogła się ode mnie odkleić i ciągle ssała i ssała, także mało spałyśmy. W poniedziałek nas puścili do domku, wczoraj była położna ze szpitala, dzisiaj i w piątek też ma być. Dzisiaj chyba na pierwszy spacer pójdziemy, bo ładna pogoda
cool2.gif
. Ania bardzo się stara być super starszą siostrą. Nawet łzy jej w oczach stają, jak maleńka płacze, ale robi to na szczęście tylko jak ją rozbieramy lub baaardzo chce jeść. Lekka zazdrość jest, no ale to normalne. Pomaga, ciągle by Gabi przytulała, siedzi non stop koło mnie jak ją karmię, przynosi wszystko o co ją poproszę, pomaga w kąpaniu.

AsienkoM gratki odpieluchowania i fajnie, że bilety kupione
Gliwa zuch Igorek:):):)

Ostatnia edycja:
Hej.
Po wczorajszym usg jestem zadowolona,przyjeli nas tak jak bylismy umowieni:-):-)Pani Doktor bardzo mila i sympatyczna.Ciagle sie usmiechala :tak:Powiedziala ze Igorek bedzie mial kompana heheheh.Synek wazy 540g.wymiary wszystkie w porzadeczku.
AsienkoR to superr ze Ania taka pomocna:tak:Zycze szybkiego powrotu do formy i duzo zdroweczka dla Was.
Dobra zmykam.Milego Dzionka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry