reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkaM - no i tak jak myślałam. Dziś przyszedł mi list że musi im księgowy napisać oszacować ile od otworzenia biznesu tj od 1 stycznia do 20 września kiedy chce iść na macierzyński ile sklep netto zarobi. Mój księgowy wraca w pon i dopiero w tedy będę go prosić o papier. Ale po co im to? Eh same problemy pewnie już po macierzyńskim :-(

Dzień dobry
AsieńkoM-podrzuć mi troszkę Waszego bezchmurnego nieba-czy też duszności na dworze...a brzusio-śliczniutki:))))
katrina-no proszę jaki nocny marek-kiedy ja się z boku na bok przewracam Ty po internecie grasujesz;)
Ankadaria-będzie dobrze...tylko zakaz stresowania się!!!
AsieńkoR-nie,no wiem o co chodzi...dla Maluszków nic fajnego w dusznym powietrzu;)nie wiem jak Dublin dziś,ale u nas za oknem orzeźwiający deszcz:))))
Miłego dnia Wam Dziewczynki

reklama
Lubiczanka no tak pochmurnie u nas dzisiaj, trochę wiaterek wieje, ale strasznie jest duszno i parno jak wychodzi słońce. Byłam z Zuzia od 10:15 na długim spacerku i 2 razy plac zabaw odwiedziłyśmy i wróciłam przed chwilą i jestem zmęczona bo tak parno i duszno na dworze:sorry2:.
Asieńka_r no widzisz, a nie mówiłam że może to troszke dłużej potrwać bo to okres wakacyjny i urlopowy.

Lubiczanka a to dla Twojej Dominiczki :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry