reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no wakacje więc każdy korzysta :) nie wiem jak u Was ale u nas pogoda nawet sie trzyma :P 2 tygodnie upałów mieliśmy, 3dni odpoczynku i troszkę deszczu, ale dziś też ładnie jak na razie- nie upalnie ale ładnie :) więc też trzeba będzie korzystać :)

My dzisiaj po szczepieniu na dwa miesiące, maleńka płakała, ale tak normalnie w takiej sytuacji, tylko nie bardzo chciała jeść i spać, dopiero w domu po paracetamolu odleciała. A jej starsza siostra koloruje i jest cicho. Może pójdę zrobić pierogi z kaszą i serem, a przynajmniej zacznę

Asienka_r no może troszke pośpi to zdążysz zrobić tych pierogów.
Iwona no u nas też było fajnie. ostatnio troszkę ochłodzenia, ale ja tam sie cieszę, choć teraz deszczyk popaduje a mnie przydałoby sie do sklepu wyskoczyć.

ja się długo nie nacieszyłam ;P chciałam zabrać dzieciaki na plac zabaw :p ale stanęliśmy w drzwiach, a tam leje :P sekunde wcześniej słońce świeciło :P jak to u nas:P starsze jakoś zaakceptowały to że pada, gorzej było z najmłodszą, bo jak już wózek widziała i drzwi otwarte tak koniec, histeria na całego :P
deszcze wprawdzie przestaje padać, ale z placu zabaw i tak już nici, więc trzeba będzie pociechy w domu zabawić ;)

reklama
Czesc dziewczyny mam takie pytanie moja znajoma szuka -. Proszek Zasadowy do odkwaszania organizmu? Czy moze ktoras z was widziala lub slyszla gdzie mozna kupic to w Ie.??? dzieki . milej nocki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry