Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Pielęgniarka badając mi ciśnienie i mocz gapnęła się że tylko na pierwszej wizycie miałam badaną krew więc pobierali mi krew na badania.
A lekarka to mnie troche zdziwiła bo jak jej powiedziałam że akurat dzisiaj jestem zmęczona to bez badania krwi przepisała mi żelazo. Na razię tak nie wykupię i nie będę brała bo witaminy z polski, które biorę, maja w składzie dużo żelaza aż 200% dziennego zapotrzebowania.
. Kolejna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie, 6 stycznia. Ale po wyjściu z recepcji zadowolona nie byłam bo będąc w 38 tygodniu ciąży wizytę będę miała na 15. To jest jedyna rzecz która mnie zawsze irytuje tutaj, że im bardziej mam zaawansowaną ciąże tym wizyta jest później, Ja o 15 to juz zazwyczaj zmęczona jestem, ciśnienie może być wyższe a i brzuch już bardziej się spina i wolę poleżeć a nie siedziec w dusznej poczekalni. Dobrze, że P będzie miał wolne i zajmie się młodą.

.Te wizyty koncowe sa meczace.