reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ankadaria - moj macierzynski skonczyl sie 1 listppada, wiec na swieta sie nie zalapalam. Ale mysle, ze tak jak inne czeki z socjalu po winnas dostac z gory za dwa tyg., bo nastepna platnosc bedzie dopiero po Nowym Roku.

Witam, ja wczoraj zrobiłam sobie dzień relaksu. Zuzia trochę dokazywała ale to nic, Rano pofabowałam sobie włosy, wieczorem byłam u znajomej i robiła mi pazurki.
Gliwa już dzisiaj życzę Ci spokojnego jutrzejszego lotu do Polski.:tak:

Hej.
AsienkoM dzieki bardzo.:tak:
Chcialam Wam zyczyc wszystkim ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.:-):tak:.
Postaram sie pisac jak bede miala czasu chwilke w Polsce.
Milego wekeendu zycze.

witam kobiety po dlugiej nieobecnosci ale jakos czasu brak nowa praca swieta za pasem a na dodatek tescie nawiedzili.
powiem wam ze jak ostatnio bylo w prime time o tych przedszkolach to sie przerazilam i teraz po takim czasie jak jestem stwierdzilam ze nie moge pracowac tam gdzie jestem i po nowym roku odchodze i szukam innej pracy. tam gdzie jestem nie stosuje sie ani do aistar ani do silta czyli do zadnego curriculum obowiazujaccego. porazka patrze patrze i nie moge uwierzyc nie chcem byc kojarzona z tym przedszkolem.
to sie wyzalilam
mam nadzieje ze wasze swieta byly cudowne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry